Всичко, което трябва да знаете за мъжа Риби, за да имате успешна връзка

| от Селена Астро |


Знакът Риби се управлява от Нептун, небесното тяло, което отговаря за размиването на границите на егото, сливането, хаоса, объркването, идеалите и илюзиите.

Ако имате отношения с мъж Риби или просто сте си харесала представител на знака, ето няколко неща, на които е добре да обърнете внимание, ако искате да го задържите в живота си.

Не очаквайте практичност и организация

Мъжът Риби е изключителен мечтател. Чисто и просто той е отнесен. Мъжът Риби вижда цялата картина и смисъл на нещата, никога не се занимава с подробности, детайли, материални неща, организация или документация. Или поне не го прави с удоволствие и лекота.

Ежедневните и практични неща определено не са силната му страна. Ако на вас ви се отдават повече, най-добре изцяло вие да ги поемете или поне да му помагате с тях. Не очаквайте от него да знае къде е брачното ви свидетелство или акта за раждане на детето. Спестете си този скандал, както и всеки подобен.

Грижете се за дребните неща, такабихте си спестите излишни ядове и бихте смъкнали голям товар от плещите на вашия избраник.

Не му се сърдете, че не е подреден

При мъжът Риби обикновено цари творчески безпорядък и това му харесва. Функцията на жилището, където се подвизава, е да му служи и да му създава усещане за комфорт, а не обратното. Последното, в което би инвестирал време и усилия, би било да намества всяка дреболия в правилното чекмедже и да я сортира, само и само, за да е по-представителен за останалите.

Той определено е над тези неща.

Гушкайте го

За мъжа Риби, физическата близост е много важна. Той е много сензитивен. Когато има силни чувства към една жена, потъва във всяко нейно докосване и то не само по време на сексуален контакт. Той ще оцени високо дори само докосването наръцете ви, целувките, всяка прегръдка. Способен е за секунди да се потопи в любовта ви.

Ако го докосвате в ежедневното си общуване, гушкате го или си играете с пръстите на ръката му, ще можете да поддържате страстта в отношенията си дълго, ще го правите истински щастлив и ще му давате усещане за комфорт.

Доверявайте се на интуицията му

Мъжът Риби има много силна интуиция, на която е добре да обръщате внимание. Доста често той дори не си дава сметка за това, но ако вие се научите да тълкувате изказаните от него неща, тази му дарба, би могла да ви е от изключителна полза.

Добре е да му оставяте време за творчески занимания, йога или плуване.

Мъжът Риби има нужда от позитивен отдушник за своята силна емоционалност. В противен случаи е възможно да се изнервя, депресира или обезверява.

Редовни занимания с творчество, плуване или йога, ще му действат много добре и ще поддържат тонуса му.

Ако нямате желание да ги практикувате заедно, го стимулирайте да си оставя време за някое от тях.

Показвайте му, че го обичате и че той е единствен за вас

Мъжът Риби наистина вярва в любовта и че за всеки има идеална половинка. Ако вие сте жената за него, е добре да не се плашите от близост и любовни обяснения, защото той ще е наистина отдаден всеки ден да ви доказва и показва, колко наистина значите за него.

Ще е склонен да се жертва за вас и да ви помага във всяко начинание, но също така ще има нужда и от вашата всеотдайност и подкрепа.