Време е за кратки пътувания, спорт и флиртове

| от Селена Астро |


В понеделник Луната ще преминава през знака Овен и това й разположение ще направи първия ден от седмицата изключително подходящ за менажиране на хора и ресурси, спортни активности, авантюризъм, отстояване на позициите, както и за стартиране на нови дейности.

Най-комфортно ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да стартират ново печелившо начинание, което в последствие ще им донесе добра печалба.

Вторник и сряда Луната ще преминава през знака Телец, следователно тези два дни са подходящи за бавно напредване в предварително набелязана от нас посока, печелене и харчене на пари, разпределение на бюджета и установяване на бъдещи цели и планове.

Периодът е идеален за обръщане внимание на здравето и тялото ни, здравословно хранене, практикуване на любим спорт, спа- или козметични процедури.

Възможно е през тези дни земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и хората с лични планети или Асцендентв тези знаци да постигнат признание от околните за изминали усилия и постижения.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Близнаци. Много е вероятно, заради това й разположение да станем доста по-любопитни, приказливи и общителни от обикновено.

Тези дни са подходящи за кратки пътувания, спортни занимания, провеждане на важни разговори, впускане във флиртове и любовни закачки.

Периодът ще е най-успешен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще успеят да отмятат задачите и ангажиментите си с лекота и ще трупат симпатиите на околните.

Събота и неделя Луната ще пребивава в знака Рак и този период ще е идеален за отделяне внимание на семейството и дома, както и за изкарване на време с партньора или с близък до сърцето ни човек. Ще сме доста чувствителни и докачливи и ще търсим чуждата подкрепа и грижа.

Възможно е водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да получат важни покани или предложения, благодарение, на които да им се отворят нови врати за развитие.

През цялата седмица движението на Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата ще съвпада с това на планетата Юпитер, небесното тяло, което отговаря за късмета, щастието и разширението.

Този аспект ще ни носи късмет в любовта.Седмицата ще бъде подходяща за социални ангажименти, нови запознанства, романтични срещи и любовни откровения.

Най-ползотворно ще се отрази аспекта на огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.Заетите от тях ще успеят да разрешат проблем, който от известно време ги тормози с половинката. По всяка вероятност ще постигнат ново ниво на близост и откровения с любимия човек, докато свободните ще се натъкнат на интересен субект, с когото да проведат интересен разговор и в последствие да се опознаят.