Седмица с доста хаос и лоша комуникация

| от Селена Астро |


Понеделник, вторник и сряда Луната ще преминава през знака Водолей, което й разположение ще направи първите дни от седмицата подходящи за социални дейности, занимания с нови технологии, политика, телевизия, забавления с приятели, осмисляне на мечтите и целите ни.

Възможно е през периода да присъстваме на различни празненства или събирания, да имаме изненадващи обаждания или съобщения, да се натъкнем интересни и нестандартни хора.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с Асцендент или лични планети в тези знаци не е изключено да предприемат първа стъпка към постигането на своя мечта или важна цел.

Четвъртък и петък Луната ще се намира в знака Риби. Това е знакът, който отговаря за объркването, хаоса и жертвата. Заради това й разположение е възможно през тези два дни да не сме достатъчно ефективни и да ни е трудно да се организираме. Възможно е и в обстоятелствата около нас да цари хаос и да има забавяния.

През този период най- не във форма ще бъдат подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще са доста изнервени и по всяка вероятност ще се скарат с някого от обкръжението им за незначителни неща.

Важно е да се постараят да не задълбават конфликтите излишно. Препоръчва им се да намерят време за разпускане и отделяне от стреса.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Овен, знака, който отговаря за борбеността, конкурент-способността и амбицията. Това й разположение ще направи уикенда изключително подходящ за спортни активности, авантюризъм или отстояване на позициите.

Най-комфортно ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание.

През цялата седмица Меркурий, планетата на мисълта и комуникациите съвпада със Сатурн, небесното тяло, което отговаря за задръжките и ограниченията. Много е вероятно да не можем много добре да концентрираме своята енергия и настъпателност, за да постигаме необходимото. Трудно ще се организираме и ще отмятаме задачи. Има риск да се чувстваме притиснати от обстоятелствата и да не стигаме до разбирателство с околните.

Най-силно ще усетят контакта между двете енергии кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях може да се очаква много силен вътрешен подтик към действие и към демонстрация на талантите и уменията им, който заради външни обстоятелства да бъде озаптен или възпрепятстван.

Заради това на тях им се препоръчва да са последователни и упорити, прескачайки пречките и спънките. Важно е да запазят достойнството и умереността си, но също така е важно да обръщат достатъчно внимание на другите и да се стараят да изясняват своите позиции ясно, без да губят самообладание и да се самозабравят.