Седмична астрологична прогноза – любов и романтични срещи

| от Селена Астро |


Понеделник и вторник до обяд Луната ще преминава през знака Рак. Това е много чувствителен знак, който е силно ориентиран към дома и семейството. Поради тази причина от една страна този период ще бъде подходящ за преаранжиране или обзавеждане на дома и кулинарно експериментиране.

От друга страна се очаква да имаме активно общуване с роднини, което би могло при непредпазливост от наша страна да доведе до излишно обостряне на напрежението между нас и наши близки.

Най-силно ще усетят това разположение водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Важно е те да се постараят да канализират енергията си градивно и да не се преуморяват в желанието си да са полезни. Добре е да съумеят да запазят, както вътрешния си баланс, така и баланса в отношенията си с другите, защото ако се пресилят в дадена посока рискуват да развалят и своето настроение и това на най-близките им хора.

 

планети, хороскоп

 

От вторник на обяд до четвъртък на обяд Луната ще се намира в знака Лъв. Това е знакът, който отговаря за хобитата, децата, забавленията и флиртовете.

Възможно е голяма част от нас да решат да използват периода за занимания с някакво хоби, флиртове, забавления, спортни активности, излизане с приятели, игри с деца, демонстрация на таланти и творчески занимания.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще са на любовна вълна и по всяка вероятност ще са силно ангажирани с половинката си, докато тези, които нямат такава ще имат шанса да се натъкнат на интересни хора, с които тепърва да задълбочават отношения.

От четвъртък на обяд до събота 17:00 часа Луната ще преминава през знака Дева. Този знак отговаря за подробностите, детайлите, здравето и педантичността. През периода е добре да сме внимателни, ако подаваме документи, държим изпити или провеждаме важни разговори, понеже има риск да ни гледат под лупа и да са особено взискателни към документите, действията или думите ни.

Най-напрегнат ще бъде този период за подвижните знаци Дева, Близнаци, Риби и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те може да бъдат въвлечени в конфликт и да им се наложи да защитават позициите си. Добре е да го правят с финес и умерено и да се постараят да не накърняват чуждото достойнство и интереси.

 

хороскоп

 

От 17:00 часа в събота до неделя включително Луната ще се намира в знака Везни, най-консенсусния и търсещ баланса и красотата знак от зодиака.

Този период ще бъде идеален за любовни взаимоотношения и романтични срещи. Някои от нас ще решават финансовите си дела, докато други ще се отдадат на разкрасителни процедури или декорация на дома или офиса.

Уикендът ще бъде изключително ползотворен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да успеят да разрешат отдавна тормозещ ги проблем благодарение на щастливо стечение на обстоятелствата.