Седмичен хороскоп: объркано начало на седмицата

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 30.07. до 05.08.)

От понеделник до сряда включително Луната ще пребивава в знака Риби, най-интуитивния и възприемчив знак от зодиака.

През тези три дни е възможно да сме доста мечтателни, объркани и разсеяни. Няма да ни е лесно да се организираме и да сме достатъчно ефективни. За това не се препоръчва да се захващаме с организационни неща, изискващи прецизност и дълбочина.

Дните не са добри за правене на скъпи покупки, подписване на договори или сключване на споразумения.

От друга страна има голяма вероятност да идеализираме заобикалящите и да не ги виждаме в истинската им светлина. Поради тази причина е важно да не се оставяме да бъдем подведени и да не действаме прибързано под чужди насоки.

През тези дни най- не във форма ще бъдат подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. На тях ще им е изключително трудно да реагират обективно на ново възникнали обстоятелства и да държат нещата, които са им важни под контрол.

Ще са свръхчувствителни и емоциите силно ще влияят на преценките им. За тези знаци е добре да намерят време за разпускане и отделяне от стреса, най-добре биха им се отразили занимания с плуване, йога, танци или творчество.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Овен, най-конкурентния и отстояващ се знак от зодиака. Това й разположение ще направи тези два дни изключително подходящи за спортни активности, менажиране на стоки и услуги, авантюризъм и отстояване на позициите.

Най-комфортно ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и да направят пробив за нещо, което им е важно. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Телец. Това е знакът, който отговаря за уюта, сигурността, последователността и спокойствието, поради което уикендът е изключително подходящ за кулинария, архитектура, отдаване на почивка и удоволствия, грижа за тялото и външния вид.

Най-успешен ще бъде този период за земните знаци Дева, Телец и Козирог, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е вероятно добро стечение на обстоятелствата да им помогне да разгърнат по много добър начин потенциала и възможностите си.

Не са изключени срещи с хора, които са важни за израстването и развитието им, както и получаването на интересни предложения, които ще успеят да ги извадят от рутината на ежедневието им.