Седмичен хороскоп: Водолей ни дава добър старт

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 02.07. до 08.07.)

В понеделник Луната ще преминава през знака Водолей и това разположение на Светилото, което отговаря за емоционалното ни състояние, ще направи първият ден от седмицата подходящ за занимания с нови технологии, политика, телевизия, срещи с приятели и социални контакти.

Много е вероятно през периода да ни хрумне идея как да осъществим своя отдавнашна мечта или да получим дълго чакана помощ за нещо, което ни тормози отдавна. Възможно е също така през деня да имаме изненадващи доставки, обаждания, съобщения или срещи. Не са изключени внезапни обрати или промяна в плановете.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с Асцендент или лични планети в тези знаци ще прекарат деня в компанията на любим човек и в приятна атмосфера.

Вторник и сряда Луната ще се намира в знака Риби, най-мечтателния и одухотворен знак от зодиака. През периода е възможно да не ни се занимава особено с практични и ежедневни дейности, ще сме насочени по-скоро към емоционалната страна на нещата и към отношенията ни с другите.

Заради отнесеността на знака има риск около нас да цари хаос и голяма част от нещата, с които се захващаме да се объркват и размиват.

Препоръчва ни се да намерим време за почивка и отделяне от стреса, да се отдадем на творчески занимания, йога, спа процедури или плуване.

Най-трудни ще бъдат тези дни за подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те няма да са никак обективни и ще приемат приказките и действията на околните лично и дълго ще ги преживяват, ако се разминават с техните. Не е изключено да се скарат с близък до тях човек за не особено съществени неща и силно да се разстроят от възникналото неразбирателство.

От четвъртък до събота включително Луната ще преминава през знака Овен, най-борбения и конкурентно способен знак от зодиака. Това й разположение ще направи тези три дни изключително подходящи за спортни активности, авантюризъм, както и за отстояване на позициите.

През периода най-комфортно ще се чувстват огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

В неделя Луната ще се намира в знака Телец, поради което вторият почивен ден ще бъде изключително подходящ за кулинария, архитектура, отдаване на почивка и удоволствия, грижа за тялото и външния вид.

Най-успешен ще бъде този период за земните знаци Дева, Телец и Козирог, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е вероятно добро стечение на обстоятелствата да им помогне да разгърнат по много добър начин потенциала и възможностите им.