Седмичен хороскоп: борим се за любовта си

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 21.05. до 27.05.)

В понеделник Луната ще се намира в знака Лъв, което й разположение ще направи първия ден от седмицата подходящ за отстояване на позиции, подписване на договори, сключване на сделки, романтични срещи и флиртове, спортни активности, разкрасителни и спа процедури и занимания с деца.

Най-добре ще се чувстват през деня огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще успеят да блеснат в средата и обкръжението си с талантите, външния вид и възможностите си.

Вторник и сряда Луната ще преминава през знака Дева, най-критичния, прецизен и аналитичен знак от зодиака. През периода е добре да сме внимателни, ако подаваме документи, държим изпити или провеждаме важни разговори, понеже има риск да ни гледат под лупа и да са особено взискателни към документите, действията или думите ни.

Най-напрегнати ще бъдат тези два дни за подвижните знаци Дева, Близнаци, Риби и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те може да бъдат въвлечени в конфликт и да им се наложи да защитават позициите си. Добре е докато го правят да се постараят да не накърняват чуждото достойнство и интереси.

От четвъртък до събота включително Луната ще се намира в знака Везни. Това й разположение ще направи тези три дни идеални за любовни взаимоотношения и романтични срещи. Някои от нас ще решават финансовите си дела, докато други ще се отдадат на разкрасителни процедури или декорация на дома или офиса.

Този период ще бъде изключително ползотворен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да успеят да разрешат отдавна тормозещ ги проблем благодарение на щастливо стечение на обстоятелствата.

В неделя Луната ще се намира в знака Скорпион, най-интровертния, потаен и песимистичен знак от зодиака.

Неделята ще бъде подходяща за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси, но не е добре да се подлагаме на медицински процедури, да провеждаме важни разговори или да стартираме важни проекти. През тях ще сме изключително чувствителни, склонни към драми и изкривяване на истината.

Най-комфортно ще се чувстват през периода водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Очаква се те да успеят да изкарат ползотворно време с най-близките до тях хора и да разпуснат натрупалото им се от предния месец напрежение в приятна компания.

През цялата седмица Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, която преминава през знака Рак ще образува опозиция със Сатурн, небесното тяло символизиращо задръжките, ограниченията и отговорностите, намиращо се в Козирог.

Много е вероятно през периода голяма част от нас, най-вече кардиналните знаци Рак, Козирог, Везни и Овен да имат усещането, че трябва да се борят и доказват любовта си пред най-близкия до тях човек, защото ще им се струва далечен и не достатъчно открит. Колкото по-мили и отзивчиви са те, толкова по-бързо ще успеят да разтопят създалото се напрежение и да възвърнат така жадуваната хармония във взаимоотношенията.