Седмичен хороскоп: нова страница

| от Селена Астро |Седмичен астрологичен обзор от 07.05 до 13.05

Понеделник и вторник Луната ще преминава през знака Водолей и това разположение на Светилото, което отговаря за емоционалното ни състояние, ще направи първите два дни от седмицата подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, срещи с приятели и социални контакти.

Много е вероятно през периода да обърнем внимание на приятелите и социалните си контакти, да преразгледаме целите и мечтите си и да систематизираме постигането им.

Възможно е също така да имаме изненадващи обрати и внезапна промяна при реализацията на намисленото. Не са изключени интересни обаждания, съобщения или срещи.

Най-ползотворни ще бъдат тези два дни за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са вероятни големи постижения както в професионален план, така и в личен план.

Сряда, четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Риби, най-отнесения и мечтателен знак от зодиака. Поради тази причина е възможно през тези три дни да сме доста объркани и разсеяни. Няма да ни е лесно да се организираме и да сме достатъчно ефективни, но също така не е изключено и в обстоятелствата около нас да цари хаос и по един или друг начин всичко, с което се захващаме да се размива и протака.

През тези три дни най не във форма ще бъдат подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще са с изострена чувствителност и има шанс да се скарат с близки до тях хора. За тези знаци е добре да намерят време за разпускане и отделяне от стреса, понеже иначе съществува риск да реагират първосигнално на ситуациите, в които попадат и заради това да си навлекат излишни неприятности.

Събота и неделя Луната ще се намира в знака Овен и този транзит ще направи уикенда дни изключително подходящ за спортни активности, авантюризъм или отстояване на позициите.

През периода най-комфортно ще се чувстват огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети и Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

През цялата седмица много силно ще усещаме тригона между Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти и съзнателни нужди и Плутон, небесното тяло символизиращо големите промени в нашия живот.

Заради Аспекта голяма част нас, най-вече земните знаци Козирог, Телец и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще прекратят или преустановят нещо, което им се струва затормозяващо или непозволяващо развитие и в последствие ще отворят нова страница в своя живот.