Професионални успехи за Козирозите до края на годината

| от Селена Астро |


Любов

Заетите Козирози ще имат усещането, че партньорът им ги подлага на изпитание през месеците до края на годината. По всяка вероятност ще им се наложи да се реваншират пред любимия човек за минали прегрешения и да доказват любовта си с малки жестове и съвместни начинания.

Ако са достатъчно старателни и последователни, ще успеят да задълбочат и доразвият връзките си.

Свободните представители на знака Козирогще започнат връзка със свой приятел или човек от социалната им среда. Никак няма да им се занимава с повърхностни авантюри и ще търсят сериозни отношения, които имат потенциал за развитие.

Вероятни са авантюри с по-възрастни или много по-млади от тях субекти, както и с хора, които са с различен от техния мироглед, интелигентни, лоялни и силно идеалистични.

ванеса паради

Ванеса Паради е зодия Козирог и е родена на 22 декември.

Работа и пари

В служебен план Козирозите не е изключено да трябва да се борят усилено с конкуренти или съперници през месеците до края на годината. При всички случаи ще им се наложи да работят старателно по проектите, които са поели и да спазват сроковете и обещанията, които са дали.

Тези от тях, които започнат да се реализират на ново поприще, ще имат успех с начинанието и по всяка вероятност то ще се окаже основно и много печелившо в последствие, но е важно да не стартират нови неща, да не подписват нови договори и да са внимателни за какво харчат парите си през периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера, защото има риск да не са доволни в последствие.

Много вероятно е да имат полза от социални контакти и приятели и в трудните за тях моменти да имат на кого да се опрат.

Най-много успех ще имат представителите на знака, чиято работа е свързана с медии, реклама, телевизия, кино, театър, политика или нови технологии .

нина добрев

Актрисата Нина Добрев е родена на 9 януари.

Здраве и тонус

Не е изключено Козирозите да имат лек спад в тонуса и здравословното състояние през месеците до края на годината. Възможни са появата на вирусни заболявания, хронични оплаквания, счупвания или натъртвания на крайниците и тялото.

Поради тази причина е важно да щадят нервите и силите си, да не действат прибързано и импулсивно и да се пазят от излишен стрес. Колкото по-отговорни са към себе си и тялото си, толкова по-добре ще се чувстват и по-добре ще се справят с ежедневните предизвикателства.

Кристи търлингтън

Моделът Кристи Търлингтън е родена на 2 януари.

Хелена Кристенсен

Супермоделът Хелена Кристинсин също е зодия Козирог и е родена на Коледа – 25 декември.