Новата седмица идва с неуспехи, въздържайте се от рискове

| от Селена Астро |


От понеделник до вторник включително Луната ще се намира в знака Лъв като в понеделник в 07.00 часа сутринта настъпва Лунно Затъмнение.

По време на Затъмнението от една страна настъпва Пълнолуние, защото нощното Светило, което преминава през знака Лъв, застава в точна опозиция със Слънцето във Водолей. От друга движението на Луната съвпада с това на Северния Възел (мястото където пътя на Луната пресича еклиптиката, пътя на Слънцето) и по този начин Слънцето, Земята и Луната застават на една линия, така че Земята затъмнява Луната.

Заради Затъмнението можем да очакваме през дните около него да сме потиснати и да се чувстваме недооценени и неразбрани от околните.

Не е изключено да нямаме успех в начинанията и да има известна доза объркване в изпълнението на ежедневните ни задачи.

Не ни се препоръчва да започваме нови неща, да водим важни разговори и да се подлагаме на медицински интервенции и лечения през периода.

При неподвижните знаци Водолей, Телец, Скорпион и Лъв, както и при хората с лични планети или Асцендент в тези знаци може да се очаква прекалена агресивност в постигане на намисленото и не особено зачитане на чуждото мнение. При тях е особено важно да се стараят да са по-деликатни и да внимават кого засягат по пътя си. Добре е да си мерят приказките, за да не кажат нещо, което може да остане във времето и с което да имат проблем в последствие.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Дева. През този период ще сме много критични, взискателни, скептични и обърнати към детайла и подробностите в работата ни и в ежедневното ни общуване с другите.

Тези дни няма да са подходящи за подаването на документи и заявления, както и за сблъсъци с високопоставени лица, но за сметка на това ще са добри за приключване на вредни навици, като тютюнопушене, прекаляване с храна или алкохол, както и за започване на нов спорт или нов по-здравословен режим на хранене.

Възможно еедна част от подвижните знаци Дева, Близнаци, Стрелец и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да имат леки здравословни неразположения като главоболие, грип или настинка, които бързо ще преминат.

Петък и събота Луната ще преминава през знака Везни, което ще направи тези два дни идеални за любовни взаимоотношения и романтични срещи.

Някои от нас ще сключват споразумения и договорки или ще решават финансовите си дела, докато други ще се отдадат на разкрасителни процедури или декорация на дома или офиса.

Този период ще бъде изключително ползотворен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да успеят да постигнат разбирателство с хора, с които от известно време са били в конфликт.

В неделя Луната ще преминава през знака Скорпион, което ще ни направи изключително чувствителни и склонни към драми и изкривяване на истината.

Вторият почивен ден няма да бъде подходящ за медицински интервенции и започване на важни проекти, понеже има риск от по-нататъшни усложнения, но е добър за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси.

Най-потърпевши от това разположение ще бъдат неподвижните знаци Скорпион, Водолей, Лъв и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Не е изключено при тях нещата да не вървят съвсем по план и да имат усещането, че някой ги саботира и не им мисли доброто.