Какво трябва да имате предвид, ако си имате работа с мъж Телец?

| от MamaMia |


Знакът Телец е управляван от планетата Венера, небесното тяло, което отговаря за хармонията, комфорта и красотата.

Ако сте хвърлили око на представител на знака или имате връзка с него най-вероятно вече ви е станало ясно, че той не е особено импулсивен и авантюристичен. Допадат му рутината и спокойния живот и не харесва промените.

Има три важни неща, на които трябва да обърнете внимание, ако искате да задържите мъжа Телец в живота си.

Той цени красотата.

От една страна е изключително важно да поддържате безупречен външен вид и да му галите окото с визията си. Не ви препоръчвам да му се размотавате по мръсен и раздърпан анцуг или несресана коса. Добре е да си подберете домашни дрехи, които ви стоят хубаво и подчертават красотата ви, не занемарявайте кожата и косата си, дори и след дългогодишна връзка.

От друга страна не бива да забравяме, че на Телеца му е важна красотата и в заобикалящата среда като цяло, в това число и в дома, където се подвизава. Добре е мебелите, тапетите, дори и декорацията да са му по вкуса и да му създават усещане за комфорт. Не бива да забравяме, че мъжете от знака са домошари и имат нужда, къщата да им е удобна, уютна, чиста и добре подредена. Повечето от тях от много ранна детска възраст са се научили да си прибират нещата, да чистят с прахосмукачка и да забърсват с парцал, но биха ви ценили много, ако и вие се грижите за общия дом със същата отдаденост, като тях.

Той е добър кулинар и цени добрата храна.

Ако има мъж, на който любовта да му минава през стомаха, това е Телецът. Представителите на знака обичат да похапват вкусно и сами по себе си са добри кулинари. Биха били наистина щастливи и благодарни, ако им поднасяте вкусни гозби, след които да си облизват пръстите.

Той държи на хармонията и разбирателството в отношенията с половинката.

Третото, но не последното по-важност нещо за него, е хармонията в отношенията. Покрай него е добре да няма скандали и разправии, защото в противен случай те биха го вадили от зоната му на комфорт. Бурните връзки, които поддържат страстта с периодични караници не са за него. Прекалено изострените конфликти с половинката по-скоро биха му тежали и уморявали и биха го подтикнали към раздяла, отколкото ще поддържат огъня жив.

Ако спазвате трите горни правила, можете да разчитате, че сте открили ключа към сърцето на вашия Телец.

Ще имате стабилен партньор, на когото да разчитате, ще сте добре обгрижени и глезени от него и ще имате всички предпоставки да изкарате заедно до дълбока старост.

Мъжът Телец държи на спокойствието и цени познатото. Това е един от най-верните знаци от зодиака. Никога не би си позволил да погледне в страни, освен ако вие не му дадете повод за това.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.