Какво очаква Телците до края на годината?

| от Селена Астро |


Любов

До края на годината Телците ще са изключително силно ориентирани към създаването на здрава и стабилна връзка. Ще са романтични и загрижени за добруването на най-близкия до тях човек. Ще се фокусират върху изграждането на семеен и уютен дом и стабилни отношения. Много повече от обикновено ще говорят за чувствата и бъдещите си планове.

Следващите месеци са идеални за създаване на поколение, сключване на брак и започване на нови съвместни дейности с любимия.

Телците, които все още са без половинка, няма да са никак склонни да започват повърхностни любовни авантюри, ами усилено ще търсят сродната си душа. Ще излизат с приятели и познати и ще се стремят да бъдат забелязвани от правилните за тях субекти.

При избора на половинка е добре да се осланят на сърцето си и на чувството, което потенциалния избраник им дава, а не да следват предварително изградени ментални концепции за идеалния за тях партньор, защото в противен случай съществува рискът да отхвърлят симпатични и подходящи кандидати по субективни причини.

Работа и пари

Телците ще са много старателни на служебно-работния фронт през месеците до края на годината. Ще са трудолюбиви и отдадени и ще напредват бавно, но доста последователно към постигане на професионалните си цели.

Представителите на знака ще се стараят да реализират свой отдавна замислен план, от който ще очакват голяма финансова облага и ще знаят, как да ползват социалните си контакти, за да са им от полза в ключови за тях моменти.

Във финансов план ще са доста пестеливи и ще залагат по-скоро на сигурните покупки и инвестиции, отколкото на необмислените харчове и рисковани сделки.

Възможно е да започнат нови професионални партньорства, да стартират и доразвиват нова професионална дейност, но е важно да са внимателни през периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера и Меркурий. Докато те траят е добре да не започват нови неща, да не подписват договори и да не сключват сделки, защото има риск да не са успешни.

Здраве

До края на годината не се очакват сериозни здравословни сътресения при Телците. Възможни са дребни хронични оплаквания, настинки, болки в гърлото, стомашни оплаквания или проблеми с храносмилането, които обаче бързо ще отшумяват и няма да окажат траен негативен ефект върху здравето им.