Какво очаква Скорпионите до края на годината?

| от Селена Астро |


Любов

При заетите Скорпиони е възможно да има внезапни промени и изненади в партньорството през месеците до края на годината.

Не е изключено голяма част от представителите на знака да се почувстват притиснати от рутината в отношенията си и да започнат несъзнателно да се опитват да се отскубнат от най-близкия до тях човек и да саботират любимия.

Някои от тях ще бъдат силно привлечени от интересен и нестандартен непознат, други ще предизвикват ненужни разправии и недоразумения, докато трети ще шокират най-близкия до тях човек с неочаквано признание или постъпка.

Много е вероятно спадът в отношенията им да е само временен и ако не искат да губят връзката си, им се препоръчва да намерят начин да разнообразят любовния си живот или да затвърдят отношенията си с нови съвместни начинания.

Свободните Скорпиони ще се натъкват на независими и трудно уловими субекти, които лесно ще им завъртят главата, но ще са твърде свободолюбиви. С търпение и постоянство има шанс да ги впечатлят, но при всички случаи е добре да внимават да не са прекалено натрапчиви и изискващи, за да не ги отблъснат.

Работа и пари

Скорпионите ще са изключително печеливши през месеците до края на годината. Възможно е да постигнат много големи успехи с професионалните си начинания и да направят печеливши инвестиции и сделки, които да им донесат добра печалба.

Препоръчва им се да използват периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера и Меркурий за приключване на важни проекти, продажби и за премисляне на бъдещите си действия, но е важно през тях да избягват стартирането на дейности, свързани с големи инвестиции, както и започването на важни проекти.

Извън тези периоди биха могли да започнат важни професионални партньорства и да се ангажират с печеливши проекти.

Здраве

До края на годината се очаква Скорпионите да подобрят значително здравословното си състояние и тонуса си, благодарение, на което ще отшумят хроничните им оплаквания и неразположения.

Добре е представителите на знака да се пазят от излишен стрес и да не се преуморяват, защото не е изключено да имат високо кръвно налягане, стомашни болки или неврологични оплаквания.