Какво очаква Раците до края на годината?

| от Селена Астро |


Любов

До края на годината Раците ще са силно романтични и отнесени. Много е вероятно да се натъкнат на тайнствен непознат и да хлътнат по него до неузнаваемост.

По-склонни да се контролират, ще са заетите представителите на знака, които заради половинката, биха могли да успеят да устоят на ново появилото се изкушение. За сметка на това свободните Раци ще потънат в чувства и ще изкарат много безсънни нощи мечтаейки за любимия и кроейки планове, как да го опознаят и как да затвърдят отношенията си с него.

Не е изключено човекът, който ще привлече интереса им да е с няколко години по-възрастен или по-млад от тях, да е сериозен, отговорен и прагматичен. На моменти ще го усещат дистанциран и трудно достижим, в други добронамерен и заинтересован. При всички случаи им се препоръчва да не са прекалено настъпателни и да проявят търпение. Важно е да напредват бавно и постепенно към затвърждаване на отношенията. Единствено по този начин, биха могли да успеят да изградят добра, стабилна и печеливша връзка.

Работа и пари

На Раците, които въртят собствен бизнес, до края на годината ще им се наложи да преосмислят професионалните си партньорства и сериозни клиенти и да се разделят с някои от тях за сметка на други, които ще бъдат по-ползотворни и успешни.

При представителите на знака, които работят в колектив, има шанс да има промени при колегите и някои от тях да напуснат или да излязат в отпуск. Ще има моменти, в които ще им се налага да поемат повече отговорности от обикновено, поради недостиг на кадри.

Не са изключени леки турболенции и промяна в плановете при изпълнение на задълженията, но с търпение, адаптивност и организираност, ще успяват да постигат добри резултати.

Финансово се очаква месеците до края на годината да са успешни за Раците. Възможно е да сключат важни и печеливши сделки, които да им донесат допълнителен доход.

Важно е да са внимателни за какво харчат парите си и особено през периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера и Меркурий е добре да не купуват скъпи неща, защото има риск да не са доволни в последствие.

Здраве

До края на годината Раците ще успеят да стабилизират здравословното си състояние и да се справят с хроничните си оплаквания.

Важно е да внимават да не прекаляват с вредната храна и алкохола, защото има риск да наддадат на килограми, ако не са внимателни. Препоръчват им се редовни занимания със спорт и разходки на чист въздух, благодарение, на които ще подобрят тонуса и ще запазят формата си.