Как да имаме успешна връзка с мъж Стрелец

| от MamaMia |


Управител на знака Стрелец е планетата Юпитер, небесното тяло, което отговаря за разширението на съзнанието, късмета и щастието.

Ако мъжът, на когото сте хвърлила око или този, с когото сте обвързана е роден под знака Стрелец и се чудите, как да го спечелите и задържите, долните съвети биха могли да са ви полезни.

Не му се сърдете за откровеността

Мъжът Стрелец e много открит и често казва, неща, които други хора имат склонност да си спестяват.

Той няма да си замълчи, ако спиралата ви е размазана, с друга рокля бихте изглеждали по-слаба, допускате тази или онази грешка.

Деликатността и дипломатичността не са му в кръвта. Според него истината е там, за да бъде споделена. Казва нещата, такива каквито ги вижда. Не е лицемерен, но също така не е и злонамерен. Искрено вярва, че ви помага. Мисли ви доброто и ви подкрепя, по неговия откровен и право целещ в целта начин.

Вярвайте в по-доброто бъдеще

Мъжът Стрелец е оптимистът на зодиака. И в най-драматичните ситуации, той е склонен да вижда голямата картина и цялостния смисъл.

Не е от хората, които се вглъбяват в една ситуация и я анализират от всички страни, обвинявайки всички други само не и себе си. За него всичко се случва с причина, всички сме актьори в пиесата на живота и всичко и всички имат свой смисъл и своя съдба.

За него е важно жената до него да не е прекалено черногледа и песимистична. Той има нужда тя да е мечтател и авантюрист, като него, човек, който вярва, че по-доброто се крие зад следващия ъгъл, пътуването никога не бива да спира и любопитството не трябва да угасва.

Важно е да не спирате да се развивате и да учите нови неща

Мъжът Стрелец цял живот учи, развива се и се обогатява. Любопитен е и е много одухотворен. За него е важно постоянно да разширява хоризонта си.
Би бил много щастлив, ако вие сте жена, която не ходи с наведена глава, примирена с ежедневните си тегоби, фиксирана само върху най-необходимото.
Той има нужда от сродна душа, с която би могъл дълги часове да води разговори за смисъла на живота, има ли, няма ли Бог, кармата, различните култури и обичаи.
Би се радвал на различна на неговата гледна точка, на всякакъв вид до внасяне на информация.

Добре е да обичате да пътувате и да опознавате други култури

Мъжът Стрелец обича да излиза отвъд границите на познатите му неща. Поради тази причина едно от любимите му занимания е опознаването на различния начин на живот на хората в различните краища на света.

Ако и вие сте човек, който пътува с удоволствие, бихте могли много добре да уплътнявате отпуските си, да събирате впечатления и да споделяте незабравими моменти заедно.

Ако градите връзка с мъж Стрелец, вие ще имате до себе си ведър и оптимистичен партньор. Той винаги ще намира начин да ви разсмее и оптимизира. Ще вижда светлината и в най-тъмния тунел и ще върви редом с вас, докато излезете на светло и помете по нов обогатяващ и двама ви хоризонт.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.