Идва седмица на промени и неочаквани изненади

| от Селена Астро |


В понеделник Луната ще преминава през знака Лъв, което й разположение ще направи първия ден от седмицата добър за демонстрация на възможности, таланти и умения, отдаване на любим спорт, хоби или развлечение, впускане във флиртове и любовни приключения.

Най-добре и в кожата си през периода ще се чувстват огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще отмятат с лекота задачите и ангажиментите си и лесно ще намират хора, които да ги подкрепят в начинанията.

От вторник до четвъртък включително Луната ще се намира в знака Дева като във вторник в 17:30 следобед ще настъпи Пълнолуние.

Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето в Риби.

Заради събитието можем да очакваме през този период да ни се случват неочаквани неща, които да променят посоката, в която се движим, и да ни насочат да преразгледаме някои аспекти от живота ни. Възможно да сме свръх емоционални и изнервени. Поради тази причина е важно да не прибързваме с решенията, които взимаме и да не действаме необмислено.

Не ни се препоръчва да подписваме важни договори, да купуваме скъпи стоки или услуги, да се подлагаме на прегледи и манипулации или да изясняваме отношенията си с любими хора през периода.

При подвижните знаци Риби, Дева, Близнаци и Стрелец, както и при хората с лични планети или Асцендент в тези знаци може да се очаква прекалена агресивност в постигане на намисленото и не особено зачитане на чуждото мнение.

При тях е особено важно да се стараят да са по-деликатни и да внимават кого засягат по пътя си. Добре е да си мерят приказките, за да не кажат нещо, което може да остане във времето и с което да имат проблем в последствие.

Петък и събота Луната ще се намира в знака Везни, което ще направи тези два идеални за любовни взаимоотношения и романтични срещи.

Някои от нас ще сключват споразумения и договорки или ще решават финансовите си дела, докато други ще се отдадат на разкрасителни процедури или декорация на дома или офиса.

Хората, които развиват частен бизнес или работят с равноправен партньор, може да стигнат до важни прозрения във връзка с това партньорство и доразвиването на дейността, в която са ангажирани.

Този период ще бъде изключително ползотворен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да успеят да разрешат отдавна тормозещ ги проблем благодарение на щастливо стечение на обстоятелствата.

В неделя Луната ще преминава през знака Скорпион, поради което вторият почивен ден ще бъде подходящ за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси, но не е добър за медицински интервенции, провеждането на важни разговори или стартирането на важни проекти.

Най-комфортно ще се чувстват през периода водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

Очаква се те да успеят да изкарат ползотворно време с най-близките до тях хора и да разпуснат натрупалото им се напрежение в домашна атмосфера.