Брак или сериозна връзка очаква Везните до края на годината

| от Ерма Байловска |


Любов

Везните, които са в сериозни партньорства, ще обръщат сериозно внимание на най-близкия до тях човекпрез месеците до края на годината. Много е вероятно да изгладят предишни конфликти, да преоткрият чувствата си към него и да го видят в нова, по-добра светлина.

Голяма част от представителите на знака ще развиват връзките си, като се преместят при любимия, сключат брак, станат родители или започнат ново съвместно начинание.

Свободните Везни ще са много привлекателни за противоположния пол и по всяка вероятност до края на годината ще стартират сериозна връзка с човек, в когото ще се влюбят внезапно и с когото ще имат общи интереси.

Хората, които ще привличат интереса им ще бъдат одухотворени, любопитни и интересни събеседници. Най-силно ще ги дразни дребнавостта и прекаленото самочувствие.

Препоръчва им се да не си уреждат първи срещи през периодите на ретроградни планети, а именно от 27.06. до 28.08. ретрограден Марс и ретрограден Меркурий и от 08.10. до 12.12. ретроградни Венера и Меркурий, защото има риск отношенията, които започват тогава, да са краткотрайни и не достатъчно перспективни.

 

NEW YORK, NY - NOVEMBER 14: Kate Winslet attends the "Wonder Wheel" screening at Museum of Modern Art on November 14, 2017 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Актрисата Кейт Уинслет е родена на 5 октомври – зодия Везни

 

Работа и пари

В професионален план Везните ще са много силно насочени към постигането на отдавна замислена от тях цел. Много е вероятно е да завършат проект, който от известно време ги затормозява, но за когото много са се старали и да получат заслужено възнаграждение.

Не са изключени промени сред колегите и колектива, които ще накарат представителите на знака да поемат чужди ангажименти и задължения, които на моменти ще им идват в повече и ще ги преуморяват.

Представителите на знака ще имат успех най-вече с работата с нови технологии, политиката, търговията, консултантската дейност и рекламата.

Трудности ще срещат с екипната работа и правилното разпределяне на финанси, приоритети и отговорности.

 

MILAN, ITALY - JUNE 16: Monica Bellucci walks the runway at the Dolce & Gabbana show during Milan Men's Fashion Week Spring/Summer 2019 on June 16, 2018 in Milan, Italy. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Моника Белучи

 

Здраве

При Везните в здравословен план до края на годината са възможни психосоматични симптоми, главоболие или стомашни болки, в следствие на стрес.

Поради тази причина е важно да не се претоварват, да си оставят достатъчно време за почивка,да се хранят здравословно и да поддържат тонуса си.