Астрологичен обзор – очаква ни емоционална и чувствена седмица

| от Селена Астро |


Понеделник и вторник Луната ще преминава през знака Овен. Това разположение ще направи първите два дни от седмицата подходящи за спортни активности, авантюризъм, отстояване на позициите, както и за стартиране на нови дейности.

Най-комфортно ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и да напреднат по важен за тях въпрос.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през знака Телец, поради това тези два дни ще бъдат изключително подходящи за разкрасителни процедури, готварство, архитектура, отдаване на почивка и удоволствия.

Най-успешен ще бъде периодът за земните знаци Дева, Телец и Козирог, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е вероятно добро стечение на обстоятелствата да им помогне да разгърнат по много добър начин потенциала и възможностите си.

 

хороскоп, зодии

 

Петък и събота Луната ще преминава през знака Близнаци, като в петък в 07:30 часа сутринта настъпва Пълнолуние в същия знак. Тогава движението на Луната застава в точна опозиция със Слънцето, което се намира в знака Стрелец.

Пълнолунието дава предпоставка голяма част от нас да станат свръх емоционални и чувствителни през периода. Преценката ни няма да е трезва и ще сме доста едностранчиви. Затова не ни се препоръчва да се вкарваме в излишни конфликти и да се изясняваме с близки до нас хора.

От друга страна дните около Пълнолунието няма да са подходящи и за взимането на важни решения, ходене по доктори, правене на изследвания, подписване на договори, купуване на скъпи неща, теглене на кредити, занимания с наследства.

Най-напрегнати ще бъдат тези дни за подвижните знаци Стрелец, Близнаци, Риби и Дева, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да се скарат с близки до тях хора и да останат разочаровани от заобикалящите. Добре ще бъде да не преекспонират прекалено недоволството си и да не допускат напрежението покрай тях да ескалира прекомерно. Важно е да се постараят въпреки възникващите пречки да са достатъчно ефективни.

Не е изключено също така, една част от тях да имат леки здравословни неразположения като главоболие, грип или настинка, които бързо ще преминат.

 

хороскоп

 

В неделя Луната ще се намира в знака Рак, което ще насочи вниманието на повечето от нас към дома и семейството. При всички случаи ще сме по-грижовни и чувствителни от обикновено и ще търсим сигурност, близост и разбиране от заобикалящите.

Вторият почивен ден ще бъде идеален за кулинарни експерименти, козметични и релаксиращи процедури, ремонтни дейности и закупуване на неща за дома.

Най-добре и в кожата си се очаква да се чувстват през периода водните знаци Риби, Рак и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са вероятни любовни откровения и разменяне на интимности с любим човек.