Сандра Оу и Анди Самбърг ще водят „Златен глобус“ 2019

| от MamaMia |


Сандра Оу и Анди Самбърг са били поканени да водят церемонията „Златен глобус“ 2019.

„Сандра и Анди са идеалният избор за водещи на това събитие от световна класа“, се казва в изявление на Пол Теледи и Джордж Чийкс, съпредседатели на NBC Entertainment. „Те ще внесат остроумие, чар и стил в едно събитие, изпълнено с най-доброто от филмовата продукция и телевизията. Със сигурност ще бъде още една незабравима, забавна вечер.“

Оу и Самбърг са предишните големи победители в „Златните глобуси“. Оу направи страхотна роля в сериала Killing Eve, на който тя е съпродуцент. Колкото до Самбърг новината първо беше, че полицейската комедия Brooklyn Nine-Nine е порязана от Fox след петия си сезон, но NBC се възползваха от „намалението“ и придърпаха сериала при себе си. Brooklyn Nine-Nine все пак ще види нов, шести сезон с 13 епизода.“Златните глобуси“ се предават на живо по NBS, така че аудиторията ще загрее.

Самбърг и Оу ще водят за първи път заедно Глобусите, но поотделно всеки от тях има опит с подобни церемонии. Самбърг бе водещ на MTV Movie Awards през 2009 г. и на наградите Emmy през 2015, а Оу на Genie Awards в Канада.

Новината пристига след серия от слухове в бранша относно това дали някой би искал (или би трябвало) да бъде водещ на церемонията по награждаването, което до голяма степен си е неблагодатна работа предвид падащите рейтинги на наградите. Може би неочакваното събиране на Оу и Самбърг като двойка водещи – две доста популярни звезди, ще даде на Глобусите пробуждането, което NBC търсят.

Новината идва ден след като Академията съобщи, че Кевин Харт ще бъде водещ на Оскарите през следващата година. „Златните глобуси“ ще се излъчват по NBC на 6 януари. Ден по-късно Харт се отказа от позицията на водещ заради поредния скандал.