Учени доказаха кое е най-подходящото време да правим секс

| от |


 

Традиционнота време за секс се приема, че е вечерта, но според нови проучвания сутрешната любов е много по-добра алтернатива от среднощната. Учени са установили, че мъжката сперма е най-активна около 7:30 часа сутринта. Когато получите необходимата доза сън и организмът ви е отпочинал – сексът е много по-надежден, разкриват експертите.

Те препоръчват сутрешните ласки, тъй като човек е много по-жизнен и пълен с енергия. Освен това сутрешният секс допринася за по-доброто ви настроение през целия ден. Сутрешната любовна игра ви прави по-красиви и усмихнати. Ако имате желание да направите наследници и да увеличите бройката на семейството ви е добре да се съобразите с този факт, както и че през пролетта спермата на мъжа ви е „най-плородна“. Активизирайте сексуалния си живот през месеците – март, април и май, като се стремете да го правите в часовете между 7 и 9 сутринта.

Сутрешният секс може да замести силното кафе или енергийната напитка, от която се нуждаете, за да станете активни и да сте достатъчно адекватни за работните задачи, които предстоят.

Еденствено ви препоръчваме да измиете зъбите си преди да започнете със сутрешните забавления. Истина е, че подобни хигиенни навици убиват тръпката, но все пак е по-добре да я убиете по такъв начин, отколкото по друг.


Повече информация Виж всички