Ти на мене кунилингус, аз на теб – фелацио или 11 съвета как да подобрите секса във връзката

| от Мадам М |


„О, моля ти се, я се облечи!“ , каза той с крива физиономия, зави се до гръкляна, обърна се с гръб и след три секунди заспа. Беше собственият ми (и вече бивш) съпруг, когото, след няколкомесечно пълно сексуално затишие, реших да пробвам да съблазня този път със секси бельо. Аз – с оскъдни дантелени прашки и минималистичен сутиен, с фини черни чорапи с червени ластици и високи обувки. Лек грим и влажни устни, коса на падащи, лъскави масури (що труд хвърлих да ги правя само!), запомнящ се парфюм и блясък в очите. Той – с тъмносиня фанелка с провлачено V деколте, с която спи от седмица и сиви боксерки с накъдрил се от разпъване ластик…

Мисля си, че онзи момент е един от най-тъжните в женския ми живот.

Оттогава мина много време. И слава Богу, днес съм убедена, че ако подобно нещо ми се случи, нито секунда няма да прекарам в онзи водопаден рев, в който тогава в леглото едва не се удавих. Просто тутакси ще му наблъскам и останалите мърляви фанелки и гащи с разтегнати ластици в първото срещнато пликче LIDL и заедно с него ще го изтикам още похъркващ през вратата. Защото нито един мъж няма право да унижава така една жена. И защото най-важното нещо за добрия секс е този, когото желаеш, също да иска да го прави с теб. И дайте да не намесваме непременно любовта – големи момичета сме и сме наясно, че фантастичният секс не зависи чак толкова от любовните пеперуди в стомаха, колкото от приятната, топла тежест в слабините. И добрите, твърди последствия след това, разбира се.

Спрете ли секса в една връзка, тя рано или късно се разпада.

Добрият секс може не само да ви държи в добра кондиция и със заслужено самочувствие, но и да „поправя“ малките караници, да тушира последствията от дребните непремерени думи и жестове в двойката, но и просто да ви доставя взаимна радост. За да му се радвате и вие обаче, трябва да полагате усилия. Не е кой знае какво – просто малко повече свобода във въображението и смелост в практиката.

1. Правете го винаги, когато ви се е прииска.

Гледате го, докато замислено чете, майстори нещо или приготвя вечеря (едно от най-секси нещата в тоя живот е мъж, който готви, не мислите ли?). И точно в този миг, ей там и просто ей така, чувствате как желанието ви завладява. Не се спирайте! Не отлагайте за довечера, за леглото, за друг ден – покажете му че го желаете и се оставете на спонтанността.

2. Винаги бъдете секси.

Нямате представа колко силно може да навреди на интимността ви един лекьосан пеньоар, коса на ролки и замърляност във вида. Това, че живеете заедно или сте си много близки, не означава, че трябва да се гледате в най-ужасните си състояния и въпреки тях да се желаете. Желанието за секс може да се предизвиква с малки, но красиви жестове – неочаквана целувка зад врата, прошепване на нещо секси в ухото, поглед, въздушна целувка.

3. Избирайте различни места.

Никой не е казал, че секс се прави само по леглата! Всичко може да се превърна в идеалната сцена за правене на любов – кухненския плот, масата в хола, стълбите, поляната, гаража, колата, напечената скала в морето, снежната преспа в планината… Лично аз не съм фен на секса по тоалетните, особено обществените, но ако там ви падне мандалото, що пък не?!

4. Казвайте си един на друг какво искате и какво обичате да правите в секса.

Гаджето на една приятелка си беше наумило, че е адски възбуждащо за нея да я поплясква по клитора, докато всъщност това направо я циментираше. Мълчанието й, за да „не го обиди“ беше на път напълно да провали интимните им отношения, а когато най-накрая тя се реши да му сподели проблема си, с изненада установи, че пък той ненавиждал тя да го пипа около ануса.

5. Не се притеснявайте да слушате музика, да гледате порно, да използвате секс играчки или да си организирате игри.

Имах едно гадже, което, въпреки уж големия си опит с жените, адски се притесняваше от всякакви нововъведения в леглото. И когато един път му се явих с една направо невинна, черна, лъскава препаска за очите, ме изгледа все едно смятам да му правя вуду магия, докато не може да ме следи с поглед. Понеже си представих как ще реагира, ако следващия път го изненадам с червен, вибриращ гумен екстра пенис в ръка за паралелно фелацио например, скоро след това си останахме само добри познати. Ако все пак някои от тези играчки ви идват твърде много, пробвайте с нещо по-забавно и леко – например класическия комплект от две зарчета – на страните на едното са изписани действията, а на стените на другото – местата. Пробвате си късмета, като ги търкулнете и ви се пада например Lick boobs или Suck finger. После нещата си се случват…

6. Говорете си „мръсотии“ по време на секс.

Слагам думата в кавички, защото нищо не е мръсно, когато на двама души им е приятно да си го казват и това ги възбужда. Няма нужда да ви давам речник от такива думи – знаете си ги, а и си е работа на двойката да си намери нейните. Важно е да не се притеснявате и да не изпитвате свян. Говорете си така не само по време на самия секс, но и в някои делнични ситуации, най-неочаквано. Това е знак за другия, че го забелязвате и желаете и със сигурност подсилва температурата между вас.

7. Правете любовна игра по-дълго.

Не пристъпвайте веднага към самия секс – оставете си време за докосвания, за въздишки, за нежни заигравания с косата, с целувките, с пръстите, с погледите. Флиртувайте по-дълго и нагнетявайте напрежението. Но и не изпускайте момента, когато вече трябва да се разтоварите взаимно, за да не заприличате на щипана мома – „много ми се иска, ма не ми стиска“.

8. Пробвайте различни пози.

Сега, не е нужно всеки път да се правите на световна шампионка по гимнастика, но пък мисионерската и задната прашка са си една доста отегчителна класика. Опитвайте неща, които сте видели в книги или в порно филми – това са си помощни материали. И в никакъв случай не мислете за разни свои „несъвършенства“ от типа „имам коремче“, „целулитът ми се тресе“ или „любовните ми дръжки са големи“. Ако сте с правилния мъж, това абсолютно няма значение. Пък ако не сте с правилния и на него му е адски важно да си ляга с Мис Вселена, изгледайте с презрение шкембето, голото теме или каквото там не е наред (винаги ще се намери) и идете до кухнята за пликче LIDL. После си знаете – фанелката, гащите, вратата и айдеееее!

9. Не се спирайте да правите нещо, заради онова тъпо неудобство, наречено „какво ще си помисли за мен“.

Да ви кажа честно, след едно добро фелацио, абсолютно нищо лошо няма да си помисли – тъкмо напротив!

10. Не правете нищо насила и не насилвайте другия да прави нещо, което не иска.

Ако не ви е приятен аналния секс, по-добре кажете на партньора си. Това може да провокира разговор между вас и в крайна сметка да решите и да провате. Пък ако все пак си останете решена да сте девствена откъм седалище, има и други възможности да се забавлявате по нови начини.

11. Не правете секс само, за да си доставите удоволствие или пък, за да задоволите само партньора си.

В секса, както и в живота, трябва да давате, за да получите. Казано направо, няма как да искате да получите оргазъм чрез кунилингус, пък после да не сте готови да направите фелацио. Не е честно някак.

И, моля, не ми казвайте, че ви е гнус! Защото ако е така, всичко написано дотук изобщо няма да ви помогне.


Повече информация Виж всички