Татковците, по които въздишаме Част 1

| от Mama Mia |


Няма жена, която да не изпитва удоволствие, гледайки спретнат татко заедно с децата си. На нея ѝ е пределно ясно, че тези деца му ги е раждала друга, която именно благодарение на тях е свързана с него до живот. Но въпреки това е приятно, особено ако таткото е висок!

После някой да каже, че жените не сме знаели какво искаме. Съвършенството за нас се крие някъде в образа на мъжа, който изглежда като лошо момче, но в същото време е отговорен и семейно ориентиран.

И ако си мислите, че подобни мъже са като митични създания – много хубави, ама нереални, то нека споменем някои от най-популярните такива татковци.

Те не само имат супер успешни актьорски кариери и редовно заемат челни позиции по класациите за най-секси мъже, но същевременно бъркат пюрета, сменят пелени, бутат колички, а някои от тях активно се борят за повече права за бащите.

Ето първа порция татковци, по които въздишаме.

Том Харди
Няма как да не сложим именно него на първо място, особено след като гледахме невероятното му представяне (и голо тяло) в сериала „Табу“. Той е „бивше“ лошо момче с две деца от две различни жени, но пък кой сме ние, че да го съдим. Първото му дете се ражда през 2008 година, а второто през 2015.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actors Tom Hardy (R) and Charlotte Riley attend the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Том Харди, заедно със съпругата си

Към момента Харди е щастливо женен за актрисата Шарлот Райли, която именно е майка на второто му дете, но двамата държат личния си живот наистина личен, затова и рядко се появяват техни семейни снимки.

Роби Уилямс
Класическото лошо момче, на което му отне доста време, докато се откаже от безкрайния купон, алкохола и забранените субстанции, и влезе в ролята на татко.

CANNES, FRANCE - MAY 16: Robbie Williams and Ayda Field attend "The Sea Of Trees" Premiere during the 68th annual Cannes Film Festival on May 16, 2015 in Cannes, France. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Може би Айда Фийлд има основна заслуга за „вкарването“ в правия път на певеца. Лудо влюбен в нея, той се ожени за нея през лятото на 2009 година, а през 2012 г. се роди първото му дете – Теодора Роуз. Две години по-късно Айда му роди и момченце – Чарли Валентин. Роби споделя, че обожава децата и жена си и това да има свое собствено семейство е променило из основи живота му.

Джейсън Момоа
Дългокосият и красив исполин, познат ни още като Кал Дрого от „Игра на тронове“ е татко на три деца, две от които негови биологични. Всичко започва, когато през 2005 г. Джейсън се запознава с по-голямата от него с 12 години Лиса Бонет, която пък е бивша жена на Лени Кравиц и майка на единственото му дете – Зоуи Кравиц.

attends the European Premiere of "Suicide Squad" at the Odeon Leicester Square on August 3, 2016 in London, England.

Юли 2013 година Лиса ражда второто си дете (и първо за Джейсън) – момиченце Лола. През 2007 двойката сключва брак и актьорът става пастрок на Зоуи. Третото дете – момченце със сложното име Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа, се появява на бял свят в края на 2008 година. Родителите обясняват, че раждането се случило по време на необичайно силна и страшна буря, която именно дава и името на детето (Накоа е „воин“, Нама – „сила/дух“, Кауа– „дъжд“ и По– „тъмнина“).

Аштън Кътчър
Въпреки подкупващата си усмивка, Аштън не е от най-добрите момчета на Холивуд. Той беше женен за по-голямата с 15 години от него Деми Мур, като изпълняваше с готовност ролята на баща на вече порасналите ѝ деца (чиито реален татко е Брус Уилис). После обаче Кътчър се заигра с колежката си (и най-добра приятелка) Мила Кунис и докато се усетим, разводът беше факт, Мур бе съсипана, а новата двойка – щастлива. В последствие – през 2014 и 2016 година, се появиха и децата им – дъщеричка и син.

in game four of the National League Championship Series at Dodger Stadium on October 19, 2016 in Los Angeles, California.

Кътчър активно се бори за това татковците да имат повече права, като например в мъжките тоалетни също да се обособяват кътове за смяна на пелени, каквито до момента масово по света и у нас има само в дамските помещения.

Райън Гослинг
Помните ли сегашният красавец и всеобщ любимец какъв беше слабичък и смешен тийнейджър в сериала „Брейкър Хай“? Към днешна дата Райън е най-обичаният холивудски актьор, мъж на Ева Мендес (засега без брак) и баща на две дъщерички, родени през 2014 и 2016 година.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: (EDITORS NOTE: Image has been converted to black and white.) Actor Ryan Gosling attends the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images)

Семейството държи личният си живот в строга тайна и дори упоритите папараци не успяха да разберат, че Ева е бременна за втори път, преди двойката тактично да спомене, че се е появил още един член на семейството.

Джордж Клуни
Заклетият ерген, който се кълнеше, че повече брак няма да сключи (тъй като като млад е бил женен за известно време) и още повече отричаше вероятността да стане баща, взе че се влюби и сега на 55 години очаква да стане татко за първи път.

attends the "Money Monster" premiere during the 69th annual Cannes Film Festival at the Palais des Festivals on May 12, 2016 in Cannes, France.

И то на близнаци. На 9 февруари тази година официално стана ясно, че съпругата на Клуни – Амал, е бременна. Това е първа бременност за 39-годишната дама. Всички чакаме с нетърпение раждането на звездните близнаци.

Очаквайте утре и втора част.


Повече информация Виж всички