Секси мъже, които искаме да видим като татковци

| от Mama Mia |


Кои са секси татковците, по които въздишаме и с удоволствие бихме били майки на децата им, вече ви разказахме, че даже и на два пъти (можете да си припомните ТУК и ТУК).

Колкото и да са готини, високи, с тежки погледи и сексапилни гласове обаче, тези господа са вече „заети“ с други жени. Знаете, едно дете обвързва за цял живот и дори и никога повече да не искаш да виждаш бившия, ако е татко на поколението ти, просто няма как.

Затова се замислихме има ли също толкова „хващащи“ окото известни господа, които още са свободни и тепърва им предстои да изпитат удоволствието на бащинството?

Оказа се, че да и то никак не лоша колекция се събира. Представяме ви кратка извадка от нея.

Джаред Лето идва на първо място. Актьорът и певец е вече на 45 години, но никоя не е успяла да го „излъже“. Имаше по едно време упорити слухове, че двамата с прясно разведената Анджелина Джоли са във връзка, но към момента няма доказателства. Джаред е от красавците, които са и талантливи, и умни, и забавни, така че ще е добре, ако гените му се разпрострят по земята.

Мъжете на 40 – мечта за всяка жена, или иначе казано: Александър Скарсгард! Това е мъж, на когото малко жени биха отказали и с гордост биха носили странната му шведска фамилия. От 2015-а насам Сашко е гадже с редактора на британския Vogue Алекса Чънг, но към момента нито пръстени се дават, нито камбанен звън се чува, нито пък се коментира вероятността за бебе. Чакаме…

Робърт Патинсън e 30-годишен разкош с милиони истерични фенки, които въпреки че е сгоден за певицата FKA Twigs, още не е станал татко. А толкова би му отивало! Той изглежда като да бъде от особено грижовните и отдадени на семейството си татковци с разкошна усмивка, която да виждаш сутрин, докато ти носи кафе в леглото (размечтахме се!)

Ейдриян Броуди е най-красивият и сексапилен сред всички грозни мъже! На 44 години, със супер успешна кариера, изключително добре платен, много висок, широкоплещест, зеленоок, с тих разтапящ глас, зодия Овен… И никоя още не го е накарала да изрече „докато смъртта ни раздели“! Знаете ли, че е подарил на бившата си приятелка Елса Патаки имение от 19 век, реконструирано като замък? За жалост двамата се разделят през 2009 година, а от 2013-а насам жената до него е моделът Лара Лието. Никакви признаци за скорошно свиване на семейно гнездо обаче…

Кит Харингтън, познат повече като нищо-незнаещия Джин Сноу от „Игра на тронове“, е най-желаният ерген в Холивуд към днешна дата. На 30 години той е мишена за интересите на не една и две актриси, но засега ту се събират, ту разделят с неговата колежа Роуз Лесли. Интересното е, че те и в сериала го играят обвързани.

Иън Сомърхолдър слага края на кратката ни класация. Звездата от „Дневниците на вампира“ беше гадже с Нина Добрев известно време, но не им се получиха нещата. Явно обаче е открил любовта в лицето на колежката си Ники Рийд, с която са женени от началото на 2015-а година насам. За деца още нищо не се казва, но най-вероятно двамата се наслаждават активно на самия процес по правенето им ?


Повече информация Виж всички