Разликите между порно филмите и реалния секс

| от |


Един от най-големите проблеми с порното е, че може да засегне нашите сексуални очаквания от партньора до нас. Ето какво споделиха порно-звездите Луси Бри, Райън Джеймс и Люк Дийн за работата в порно индустрията и до каква степен тя засяга техния личен, сексуален живот. Оказва се, че има голяма разлика между това, което се случва на снимачната площадка и секса у дома.

„Моите приятели, които не работят в порно индустрията винаги са ме питали: „Можем ли да направим x, y или z?“ Неща, които те обикновено са виждали в порно филмите. Моят отговор винаги е – „Да, разбира се, но вие няма да сте удовлетворени от това“, споделя Дийн. „То изглежда добре само на екрана“.

Според актьорите порното е илюзия, която дори наполовина не покрива, това което можете да изпитате от реалния секс. За съжаление всички интимни нюанси на секса остават в стаичката за монтаж.

„Реалният секс никога не е перфектен и не трябва да бъде“, казва Бри. „Точно тези красиви моменти са най-важната част от секса между двама души, които имат чувства помежду си – когато се вгледате дълбоко в очите на човека до вас, когато изпитате истинска страст или когато някой ви целува и към целувката влага чувства. Никой не може да види подобни неща в порното“.

Въпреки това има някои предимства в тяхната професия – като например факта, че порното им помага да изразят своите сексуални нужди и да преодолеят притеснението. Според Бри, благодарение на порно филмите тя успява да осъществи най-съществената характеристика на успешната връзка – комуникацията.

„Благодарение на порното, сега имам възможност да проведа искрен разговор с интимния си партньор, както в реалния живот, така и пред камера“, казва тя.

„Съветвам хората да не мислят за това, какво изглежда добре в порно филмите“, казва Райън. „Ако някой от партньорите няма желание да извърши нещо, тогава не трябва да има никакъв натиск от страна на желаещия. Акцентът в секса трябва да бъде върху това, което искат и двамата.“


Повече информация Виж всички