До всички големи любовници

| от Мадам М |


Мили момчета, които намирате себе си за богове, извинявайте, но се налага да ви го кажа. Като жена с опит знам, че тези с най-големите мъжкарски леглови претенции на практика се оказват най-изпърдяния балон. Все съм се питала откъде разни отворковци се учат на секс номера, които изобщо, ама никак, ни най-малко, хич не се харесват на жените! Крайно време е някоя жена ив го каже право в очите, поемам тежката задача да развенчая най-често срещаните пичовски „трикчета“ за постигане на женски оргазъм!

1. Любовната игра е важно нещо за жените. Което не значи обаче, че понякога не ни е кеф точно „от вратата за краката“! Няма време, в което да се вместите – просто наблюдавайте жената, тя ще ви покаже! И я оставете да флиртува – с погледи, с поклащане на крак, с въртене на кичур коса, с докосване по врата, с усмивки, с отпиване от чашата… Гледайте я и й се радвайте – това за нея ВЕЧЕ е любовна игра.

2. Може и да има моменти, в които жените обичат хапливи и ядящи езика целувки, но не започвайте с това! Не си навирайте нахално езика в устата й – целувката „имитира“ самото проникване.

3. Да я качите на масата и да я обладаете за време може също да бъде секси. Но първо си прочетете пак точка 1! Иначе не започвайте да си пъхате ръката между краката й, сякаш само тази единствена дупка от нея ви е важна! Тя има още колена, и глезени, и рамена, и лакти, и гръб, и ръце, и шия, и коса, и уши…. Да изреждам ли още?

4. Гърдите са една от най-красивите женски части, но те са плът от женската плът и не са нещо, което си закачаме сутрин и сваляме вечер. В този смисъл могат и да ни болят. Затова не ги натискайте с все сила, не ги мачкайте като тесто, не въртете зърната като гайки насам-натам и не ги засмуквайте като индустриален вакуум! Това не е никак секси – просто ни кара да се мръщим, боли ни и ни спъва желанието, честно! И още нещо – когато свършите на задна прашка, не лягайте с цялото си тегло върху клетата жена – ако гърдите й са по-едри, тежестта на двете тела направо ги размазва.

5. Казвали са ви приятелчетата, че клиторът на жената е като вашия пенис. Така е, ама все пак не е пенис! В този смисъл внимателно и с игричките тук! Имайте предвид, че не всяка жена обича да й пляскат, усукват, натискат и малтретират точно тази част от тялото, нищо, че за много мъже подобно отношение с мъжкия им атрибут е възбуждащо.

6. Може би в секса искате да покажете възможно най-много пози, които сте усвоили. Имайте предвид обаче, че някои от тях са си истинска акробатика и в името на това да опази обикновения си физически баланс партньорката ви може напълно да загуби възбудата си. Просто не може някой да се опитва да ти достави удоволствие, докато тялото ти се държи само на врата ти, а стъпалата ти почти ти влизат в устата! Сега, не всички сме циркови актриси или жени каучук, нали така?!

7. От сърце ви моля да не се впрягате да я търсите тая G-точка! Откакто се говори за нея, няма мъж на тая земя, който да не се е пробвал да я намери нейде из женските дълбини! Абе, приемете, че няма такава! И никога не е имало! Просто цялата вътрешност на жената е чувствителна, това е истината. А сега, като го знаете, недейте да ровите във влагалищата ни така, както ровите в гедорето си! Полекичка и нежно, поне в началото!

8. Чудесно е да доведете една жена до оргазъм, чрез кунилингус, но не и ако действате като някаква гигантска пиявица. Кой ви каза, че там трябва непрекъснато нещо мощно да се случва?! Първо, онзи така мечтан от мъжете силно мокър женски оргазъм не е гаранция за най-върховно удоволствие за жената – просто е различен и понякога се случва, понякога не. И второ, кому е нужно това дръндене с все сила, във всички посоки?! Ми тендовагинит да хванете, пак може да останете неприятно изненадани от ужасеното лице на партньорката си, която истински се чуди какво ли сте си забравили вътре в нея, та така кръвожадно си го издирвате.

9. Сега за онзи момент, когато й хващате косата и започвате да я дърпате, докато сте в нея... На мен определено ми е секси, стига да не се опитват да ми свалят скалпа! Което, кой знае защо, в повечето случаи се оказва целта на занятието. Разбирам, че влизате в ролята на волен ездач, ясно ми е, че си играете на подчинение, ама пък чак да оплешивеем в името на това, аре нема нужда! Дърпайте я тая коса, ама по-леко и не през цялото време!

10. Да ви кажа сега нещо от името на жените, което те никога няма да си признаят. Докато ги стискате за любовните дръжки, те си мислят дали не са напълнeли. Когато ги пляскате силно по задниците, се притесняват, че целулитът им ще се разтресе като сутляж. Ако ги прегънете в някоя гимнастическа поза, не може да не им мине през акъла дали коремът им не се е нагънал прекалено много. Не ви казвам в никакъв случай да не правите тези неща! Но бъдете толкова нежен, толерантен и възхищаващ се, че да не й оставите и секунда, в която да си мисли тези глупости!

11. Това за момента с гушкането след секс и е вярно, и не е. Не винаги и всяка жена държи да сте лепнати един за друг още един час след случката. Големи момичета сме станали и отдавна вече и ние можем да правим секс без да влагаме каквито и да било чувства, повярвайте ми. Затова просто опитайте! Ако сте в гушкава фаза, окей. Ако пък не се получава, какво толкова?! Целунете я мило и то само ще си покаже.

12. Питайте я какво й харесва и не се правете на всичкознайко! Слушайте я. Целувайте я повече, говорете й, смейте се в леглото, разсмивайте я, казвайте й колко е хубава. Оставете я да ви гали и обича. Нека и тя поема инициативата -ittakestwofortango! Нямате представа колко и какъв секс може да ви даде една жена, ако просто й се доверите!


Повече информация Виж всички