Ново приложение следи сутрешната ерекция на мъжете

| от MamaMia, по БТА |


Ново приложение на компанията „Роман“ следи сутрешните ерекции на потребителите и ги информира за сексуалното им здраве.

Онлайн марката е специализирана по проблемите на еректилната дисфункция. Новото приложение, което тя пусна, е кръстено „Сутрешна слава“. На смартфона се появяват две кръгчета, чрез които трябва да се отговори с „да“ или „не“ на въпроса дали потребителят е имал сутрешна ерекция.

Когато се констатира поредица в рамките на седмицата, приложението изпраща поздравления и изображения на празнично падащи конфети. Според създателите на софтуера сутрешната ерекция е добър индикатор не само за сексуалното, но и за общото здраве на мъжа. Нейната липса говори за опасност от диабет, болести на сърцето и на редица хронични заболявания.

„Ерекциите са комплексен феномен, изтъкват от „Роман“. Когато мъжът се събуди със сутрешна ерекция, това означава, че неговата кръвоносна система и хормоните му работят нормално, че тялото и мозъкът са в синхрон и че сърцето изпомпва шест пъти над нормалния кръвен поток“.