„Мъжете под 33-годишна възраст не стават“ – бе категорична Дженифър Лопес

| от |


Според Дженифър Лопес, мъжете са абсолютно безполезни, докато не навършат 33 години. Което пък е доста добра новина за мъжете над христовата възраст – не е нужно да изпадате в така наречената midlife crisis, а просто си повтаряйте думите на певицата, всяка сутрин пред огледалото.

Като човек, който има опит в изкуството на взаимоотношенията с мъже, визирам дългогодишни връзки с P. Diddy и Бен Афлек, както и трите й брака.Джей Ловсе ще знае нещо за намирането на идеалната половинка.

В една от сериите, продуцирана от Tinder и нареченаSwipe Sessions, Дженифър Лопес играе сватовница и съветва младите за живота и любовта.

Запознанствата през 2018 година са сведени до минимум, тъй като намирането на партньор до голяма степен са сведени до социалните мрежи – прост алгоритъм на данни и статистика.

 

Певицата споделя, че мъжете преди да навършат 30-годишна възраст не са готови да се обвържат и не могат да се ангажират с пълноправни отношения.

 

Всъщност това е научно обяснено – понякога хората имат страх от романтична физическа интимност – това не е страх от полов акт, а от целуване и интимна близост – всъщност това, което някои хора наричат любовна игра. Това се нарича сармасофобия или страх от ангажираност. По-възрастните мъже не притежават подобен уплах или по-скоро те отдавна са преодоляли уплаха си.

Повече информация Виж всички