Истинските тайни на няколко жени за оргазъм всеки път

| от MamaMia |


За екстаза на оргазмите са изписани хиляди страници от хиляди текстове: от различните видове оргазми до  най-незабравимите оргазми; първите оргазми, аналните оргазми, тайните на оргазмите… всичко. Либидото и сексуалните ни предпочитания се изменят през целия ни живот – какво харесваме, защо го харесваме, кое може да ни подлуди или тотално да убие сексуалното ни желание.

Но докато нашите сексуални апетити се променят, увеличават се, отслабват, то след като натрупваме известен сексуален опит, повечето от нас вече имаме изпитан начин за оргазъм, прибран в задния джоб. Експериментирането в секса и признаването, че оргазъмът невинаги е крайната цел, са важни, но това не значи и че кулминацията никога не е крайната цел. Изследванията показват, че около 10 – 15% от хетеросексуалните жени не могат да получават оргазъм. Освен това много повече жени изпитват трудности при достигане на оргазъм в сравнение с мъжете. Ето защо всички сме в слух, когато жени споделят откровено от собствения си опит какви е техният личен шорткът към удоволствието – сами или с партньор.

„Трябва да лежа по гръб с подпряна глава и изпънати крака. Ако мастурбирам, е с лубрикант и с три пръста по посока на часовниковата стрелка. Ако е със секс играчка, честно казано, предпочитам да я използвам върху бельото – има по-малко триене или загуба на чувствителност. Всеки път се получава по този начин.“ – М., 25 г.

„Когато мастурбирам, обикновено гледам порно и използвам вибратор. Започвам бавно, обикаляйки срамните си устни и след това, когато не мога да чакам повече, обикновено докосвам вибратора до клитора си, нежно в началото и с по-голям натиск, докато свършвам. Отнема ми максимум 10 минути! Когато съм с партньора си, или той ме докосва по начина, по който ми харесва, преди да правим секс, или когато правим секс, трябва да съм отгоре, за да свърша. Започвам бавно и след това използвам натиска да се търкам в срамната му кост, докато достигна оргазъм“. – Е., 40 г.

„Единственият начин да се получи при мен е комбинацията между вътрешна и външна стимулация.“ – Д., 26 г.

„Орален секс. Нямам какво да добавя.“ – Х., 32 г.

„Трябва аз да съм отгоре – имам нужда от клиторна стимулация и да контролирам темпото.“ – З., 26 г.

„Когато съм с партньора си, гарантирана поза, която винаги ме докарва до оргазъм, е кучешката, докато стимулирам клитора си. Комбото от вътрешно проникване, смесено с външно докосване, означава, че мога да свърша наистина бързо (и силно). Плюс това, гаджето ми се възбужда да ме гледа как се докосвам, докато е вътре в мен.“ – Я., 26 г.

„Стимулация на зърната. Не съм сигурна точно защо и как, но това е свръхчуствителна ерогенна зона при мен и винаги ми помага да свърша.“ – К., 26 г.

„Успявам само с вибратор.“ – А, 35г. 

„Целувките и хапането на ушите, докато партньорът ми е в мен, винаги помагат.“ – Д., 25 г.

„Обичам да ползвам секс играчки, но не сама, а по време на секс с приятеля ми.“ – К., 21 г.

Вижте още: 

Нещата, които не си заслужава да правим заради единия секс


Повече информация Виж всички