И нещата, които няма да ти се случат, ако имаш връзка с набор

| от Катерина Иванова |


След като разбрахме какво няма да ни се случи, ако имаме връзка с по-млад мъж и с по-възрастен мъж, нека да изчерпаме темата и с нещата, които няма да ни се случат, ако сме се спрели на набор.

Безспорно си има предимства да си с някое жизнено, младо момче, което ще те учи да караш сърф, уверявайки те, че няма да повлияе зле на ишиаса ти, а също така има и сериозни плюсове на това да делиш леглото си със зрял мъж, който знае, че жената е жена, а не хибрид между приятеля Пешо и секс кукла, и носи нещо от златните, стари години на джентълменството.

Но да бъдеш с някой на твоята възраст също не е никак лошо.

Виж какво ще избегнеш, ако сте във връзка с набор:

Няма да му обясняваш защо си обичала кака Лара преди да влезе във VIP Brother

Няма околните да ви наричат „похотлива баба“ или „пикла-златотърсачка“ (което в случая с по-възрастния ще правят дори мъжът ти да работи като реставратор на църкви)

Няма да се налага да гледате заедно по няколко пъти „Ловецът на елени“ или „Трансформърс 5“

Няма да те гледа все едно си луда, ако кажеш, че отиваш на мамолог: една възраст – едни и същи здравни вълнения и изследвания

Няма да му обясняваш защо Чернобил има значение – и него като дете го е шибал радиационен дъжд

Няма да се чуди как така като малка си играла НАВЪН на улицата. Не си имала Playstation ли или не сте имали двор на къщата?

Няма да има неловки моменти с езика, когато кажеш нещо от типа на „завърти една шайба“ или „лайкнах това, че Мери е шернала това селфи в Инстаграм“ – говорите на един и същ език

Няма да се налага да се грижиш за него, докато сте заедно на концерт на Prodigy и ти избухваш, а той се попипва нервно – нали сте отраснали с една и съща музика?

Няма да се налага да се преструваш, че си по-млада или по-стара духом, отколкото всъщност си

Няма да те гледа странно, ако кажеш, че излизаш на среща със съученици – нищо чудно да сте били от един клас и да ходите заедно на тези сбирки

Естествено, това са глупави правила, които нямат никакво значение, ако мъжът, с когото си във връзка те носи на ръце, докарва те до дивашки оргазми, купува ти красиви неща, пише ти песни, води те до Малдивите два пъти в годината, заедно с майка ти, посвещава ти стихове, купува ти пухкави кученца, пее ти серенади под прозореца и от всичко на света най-много обича да се взира в зениците ти с обожание.