Единствените деца изневеряват повече

| от MamaMia, по БТА |


Ако подозирате половинката си в склонност към кръшкане, пребройте братята и сестрите й. Ако партньорът или партньорката Ви са израсли като единствени деца в семейството, вероятността да се сдобиете с рога рязко се увеличава.

Допитването сред потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters е установило, че мнозинството кръшкачи – 34 процента, са били единствени деца в семейството.

На второ място по склонност към изневяра се нареждат първородните деца (28 процента). Следват най-малките (23 процента). Най-верни се оказват хората, които са били средни деца в семейството.

Сред потребителите на сайта 24 процента са с доведени братя и сестри.

„Резултатите от проучването показват, че семейната история влияе върху бъдещото поведение в любовта. Известно е, че детството на единствените потомци често е самотно и това може да се отрази върху бъдещите им връзки. Ако партньорите им работят дълго или пътуват често, те могат отново да почувстват някогашната самота и до потърсят утеха извън брачното ложе.

На другия полюс са средните деца в семейството, които са израснали обсипвани с любов както от родителите, така и от братята или сестрите си. Веднъж пораснали, те нямат толкова силна потребност от привързаност, не реагират по същия начин на краткосрочната самота и не са склонни да търсят извънбрачни афери“, казва говорителят на сайта Крисчън Грант.


Повече информация Виж всички