5 неща, които мъжете харесват у жените

| от MamaMia |


Всеки от нас е различен сам по себе си. Влюбваме се и харесваме индивидуалностите на нашата половинка. Но има фактори, които са константа и никога няма да се променят. За жалост ние сме устроени да търсим човек, с който можем да направим семейство и да се размножаваме – като животните. Това, разбира се, се случва на подсъзнателно ниво. Има някои основни неща, които привличат мъжете, а ние дори не подозираме за тях. Дори в някои моменти се опитваме да ги потулим.

Извивките

Може да не сте предполагали, но закръглените жени са синоним на „здрава жена, която може да отгледа дете“. Така, че не е нужно постоянно да сте на диета, а просто спортувайте, за да не се превърнете от „здрава жена“ в буре.

Трудните момичета

Мъжете обичат да се борят за плячката си. Нито един мъж няма да си вземе „лесна жена“ в къщата, тъй като в неговата глава, тя си остава „лесна“. Няма да намерите човек, който да е отворен и със лесна ръка да споделя партньора в живота си на ляво и на дясно.

Чувство за хумор

Няма човек, който да иска да живее в турски сериал. Винаги е по-лесен живота, когато минава през смях, а не през драма. По този начин трудните моменти в семейния живот, винаги има и такива, преминават безболезнено.

Ревност

Оказва се, че мъжете харесват жени, които ги ревнуват от време на време. Тъй като по този начин показват чувства си към тях. Но тук винаги трябва да внимаваме, да не прекалим с ревността, защото може да стане повод за нечувани скандали, дори раздели.

Силният характер

Никой не иска да има вкъщи „медуза“. Жени, които държат на думата си и защитават мнението си винаги са били много по-харесвани и търсени от мъжката половина на човечеството.


Повече информация Виж всички