Очаква ни сладоледен фестивал в betahaus

| от MamaMia |


Ако се чудите какво да правите тази събота и не сте някъде край морето, а в София, имаме предложения за вас и хлапетата, които със сигурност доста ще му се зарадват.

Екипът на споделеното работно пространство betahaus и онлайн фермерският пазар farmhopping, за трети път организират сладоледен фестивал. На събитието ще се срещнем отново с най-вкусните натурални сладоледи, произведени в България и не само, както и с други вкусотии.

Фестивалът ще се проведе в събота на 29 юли от 11:00ч. до 19:00ч.

Към програмата на събитието се включва и дегустационно-демонстрационна работилница за сладолед, водена от Катерина Рангелова – професионален кулинар и автор на блога Sugаrmouse. Катя ще покаже как да си направим перфектен домашен сладолед, дори и да не разполагаме с машина за сладолед. Работилницата ще започне в 13:00ч, заповядайте за записване малко преди началото на място.

Сладоледените участници тази година са Gelateria Naturale, Coppa della Maga Ice Cream, 100 грама сладки, Power Pops (сладолед с кауза), както и други изненади. Освен тях на ръка разстояние ще са бирите на Stolichno, и напитките на betacafe.

Ние ще бъдем там и ще нагъваме сладоледи. Ако имате здрави гърла и страст към сладоледа – знаете какво да правите. betahaus София се намира на ул. Крум Попов 56-58, а тук може да видите събитието във Facebook.