За косите на вятъра: рисувана приказка

| от MamaMia |


Може би сте разбрали, че вече издадхоме книгата с някои от приказките на нашите читатели. И може би вече сте си я поръчали.

Приказките в тази книга, средствата от които отиват за благотворителна цел, са част от конкурса „Напиши ми приказка“, който организирахме съвместно с партньорите ни от Bepanthen.

Не искаме тази позитивна, авторска вълна, в която хора с различни професии създават истории за деца, да спира. Затова решихме, отново с помощта на приятелите ни от Bepanthen, да филмираме няколко от нашите любими приказки от конкурса и те да станат рисувани приказки. С помощта на бате Ицо – майстор в разказването и изрисуването на приказките, в серията от видеа, които ще публикуваме, ще се срещнете със страхливото охлювче Марио и отворения гол охлюв Коста, с влакчето Трак-трак, с Вятърко, който разплел косите си заради едно малко момиче, и с малката Таня и котарака Мъро.

Четвъртата приказка, която бате Ицо рисува и разказва за нас, е „За косите на вятъра“. Неин автор е Петко Чернев. Приятно гледане!


Повече информация Виж всички