Синът-мечта!

| от |


Нали знаете майките какви да – звънят постоянно по телефона, отделно си инсталират вайбър и си правят фейсбук профил, само и само да могат да се уверяват навреме и със сигурност, че децата им са добре.

Е, колкото повече напредват технологиите, толкова по-добре родителите (и ревнивите гаджета) могат да следят къде са любимите им същества.

Един сладур обаче е вдигнал успокоението на майките до съвсем ново ниво! Представяме ви Jonathan Kubben Quiñonez, който през март 2016 година напуска работата си като бизнес консултант в Брюксел, продава абсолютно всичко, което има, освен една раница и 3 тениски и тръгва за Куба.

Оттам пътешествието му продължава през почти целия свят, но където и да се озове, Джонатан не забравя да увери милата си майка, че е добре.

Снимките му предизвикват невероятен фурор и как да е иначе! Синът споделя умопомрачителни кадри от райски кътчета със задължителния надпис „Mom, I’m fine“ (от англ. – мамо, добре съм)

Ние се чудим единствено две неща – какво толкова е продал този бизнес консултант, че вече две години може да обикаля необезпокояван най-красивите места по света, и кога ще доведе снаха на майка си?

Насладете се на снимките на Джонатан в галерията ни по-горе и може да ви се прииска и на вас да зарежете всичко, за да заминете на пътешествие към екзотични земи.

Пък интернет вече има почти навсякъде, все ще успявате да пишете на родителите си, че сте добре и грабите от живота с пълни шепи 🙂