Как да разбереш, че си бременна без тест

| от Миранда |


Понякога не е нужно да видиш двете линии, за да знаеш, че нещото се е случило. Някои жени безпогрешно разпознават симптомите на тялото си, защото, повярвайте, то ви дава достатъчно индикации. Закъснява ви – това е алармата, която трябва да ви събуди. Да ви накара да се обърнете към себе си и да започнете да анализирате сигналите на майката природа.

1. Спи ви се – спи ви се по един особено настойчив начин

Главата ви натежава посред бял ден и ви се иска само за малко да затворите очи. А като ги затворите заспивате на секундата. Винаги сте смятали, че хората, които се подремват следобед не са от вашата кръвна група, но сега изведнъж гледате по-благосклонно на този навик. Освен това сутрин се будите трудно, много трудно. С един час по-късно от обикновено. Сигурно си мислите, че сте преуморена, но може и да е друго.

2. Ядат ви се странни неща. Неща, за които рядко се сещате

И то храни с ярък вкус – маслини, кисели краставици. Или внезапно ви се допива прясно мляко, а вие не пиете прясно мляко от има-няма 20 години. Започнали сте да харесвате орехи, яйца, сирене…

3. Гади ви се

Не е задължително да е силно, нито да е постоянно, нито да е само сутрин. Или ви се появяват киселини. Абе нещо в корема ви не е наред. И все така не ви идва. И яйчниците ви наболяват.

4. Гърдите ви са особено секси

Твърди и големи, но не като преди цикъл, а едни 30% повече. Мъжът до вас проява силен интерес към тях. Сутиенът ви прелива.

5. Оглупявате

Забравяте някакви елементарни неща. Разсеяна сте. Може би, защото ви се спи. Нали едва се събудихте сутринта …

В случай, че в написаното разпознавате себе си, честито! Случи ви се, когато най-малко очаквахте, нали? Тъкмо си купихте нова тясна рокля и карта за йога. Наспете се добре, защото една врачка каза, че в следващите няколко години ще ви липсва сън.