Една по-искрена бременност и една по-забавна майка

| от Лилия Огнянова |


Мая Вордерстрасе (Maya Vorderstrasse) е една от жените, които са наясно колко нереални и смехотворни дори са фотосесиите, показващи бременните жени в блаженството на очакването, пoкрили бременния си корем с ефирни шалове на фона на море, залези и прелитащи еднорози.

Тя, като майка на две деца, е напълно наясно, че бременността може да е много неща, но на първо място е изключително предизвикателство – както за тялото, така и за съзнанието.

Когато два месеца след раждането на първото си дете разбрала, че е бременна отново, Мая решила да създаде поредица от снимки, разкриващи честно и откровено различните етапи на бременността.

Без излишен драматизъм, но с изключително чувство за хумор, тя показва през какво минава през тези така специални 9 месеца.

Фотографиите тя публикува в профила си в инстаграм и към момента има хиляди последователи, оценяващи искреността и хумора ѝ.

Дори след раждането Мая продължава със снимките и не можем да не ѝ признаем, че е изключително духовита и още по-точна в пресъздаването на реалността.

Разгледайте нейната гледна точка за бременността в галерията ни по-горе.


Повече информация Виж всички