Детските въпроси, които ще ви разсмеят до сълзи

| от Mama Mia |


Детските въпроси могат да се окажат по-трудни от взимането на цяла сесия студентски изпити. Знаят го добре всички родители. Децата искат да знаят толкова много неща, а нерядко отговорите не са толкова прости. Освен това често ще ви накарат да се смеете до припадък. Ето няколко забавни детски въпроса.

-Мамо, защо има различни феи на зъбките? На Далия й е паднал един-единствен зъб и й е донесла феята 20 хартиени лева, а на мен ми паднаха четири и все по 1 железен лев само.

-Мамо, след като дядо Илия е отишъл на небето, той как е стигнал до там? И ще се върне ли някога?

-А баба кога ще почине?

-А когато ти умреш, кой ще се грижи за нас?

-Когато станеш голям, отиваш на училище. Но трябва да знаеш буквите, и да не спиш следобед. Там няма легла.

– Как се раждат бебетата? Майката: „Ами, татко поставя едно семенце в корема на мама и то пораства, пораства и става бебе“. – Детето: „Тогава на съседското дете Юлчето, дето ще си има сестриче пак ли нашият татко е сложил семенце?

-Мамо, ти в коя детска градина си ходила? Майката: „В тази, която ходиш ти сега“ Детето: А защо не ходиш вече? – Еми, не се побирам на столчетата.

Майка отива при кредитен консултант със седемгодишния си син. Сядат и детето казва припряно „Добър ден, аз не съм мъжът й, да знаете“.

-Какво работи майка ти? – Чистачка, тя по цял ден мие вкъщи.

-Татко, може ли да си махнеш нощницата?

-Дъщеря ми се връща вкъщи и аз преставам да работя, за да я питам „Как е било в детската?“ Отговор: Връщай се на работа, имам цял списък с неща, които да ми купиш с парите, които ще спечелиш.


Повече информация Виж всички