Детски рожден ден с нетипична и специфична тема

| от Mama Mia |


Част от това да бъдеш добър родител е да помагаш на децата ти да изпълняват мечтите си и да ги насърчаваш да изразяват себе си.

Е, за родителите на 3-годишната Одри това се е оказало като специфично предизвикателство. Няколко месеца преди рождения ѝ ден момиченцето заявило, че иска темата на партито да е… ако. За нея не съществували еднорози, котенца, принцеси и приказки, а твърдо искала своето си.

В крайна сметка майката и таткото решили да изпълнят желанието на дъщеричката си, колкото и да е странно и необичайно то.
Така Одри се сдобила с украса, наподояваща характерната форма на емоджи-иконката за ако, която се предлага в чата на всеки смартфон, като родители ѝ дори поръчали пинятасъс съответната, която била пълна с дребни лакомства.

3-year-old-girl-poop-birthday-party-audrey-3

Ребека – майката, дори се облякла с костюм на ако. Самата тя споделя:

“Очаквах, че нашите родители ще задават въпроси и няма да одобрят темата на партито, но те се засмяха и приеха всичко от веселата му страна.“

Родителите на Одри допълват, че са горди с това колко независим дух и твърдо мнение има дъщеря им, както и нетрадиционно мислене, и се надяват да запази тези си черти и занапред.