Близначки раждат бебетата си с 15 минути разлика

| от Хрис Караиванова |


Близначките Кори Талбот и Кейти Морган забременяват почти заедно, като определените им термини са с 10 дни разлика един от друг. Дотук нищо чак толкова учудващо. Но представете си колко шокирани са двете сестри, когато раждат децата си на един и същи ден, през някакви си 15 минути!

Да, това е самата истина, а бебетата им – Инди Мей и Райът Рей днес са на малко повече от годинка. Близначките се снимат заедно, докато са още бременни – в красиви сини рокли и гореми кореми. Когато децата на двете сестри навършват 1 година, майките отново обличат същите сини рокли, за да се снимат пак – този път с по една голяма надуваема единица до себе си, ознаменуваща рождения ден на мъниците.

„Снимах Кори и Кейти, докато бяха бременни миналата година. Мислех си, че е толкова сладко, че две сестри преживяват нещо толкова специално заедно“, казва фотографката Бренден Богс за POPSUGAR.“Въпреки че термините им бяха с няколко седмици разлика, накрая те родиха в един и същи ден, само с 15 минути разлика! Всички се шегуваме, че децата са братовчеди-близнаци!“

След като Инди и Райът празнуват рожден ден заедно, защо да не получат още една фотосесия? Бренден решава да ги снима отново, заедно с майките им, а те се влюбват в тази идея. „Много се смяхме на това колко са ни широки сините рокли сега“, разказва Кори за вече иконичните рокли.

„Беше много забавно да видим колко много може да се промени животът за една година“, коментира фотографката Бренден. „Сега Кори и Кейти имат две прекрасни момичета и нямат търпение да разберат какво ги очаква през следващата година, когато малките проходят!“

Разгледайте прекрасните снимки на Кори и Кейти, заедно с техните мъници и вижте видеото в YouTube с историите за ражданията на двете близначки. Последвайте и Instagram профила на родените в един и същ ден Инди и Райът за ежедневна доза сладост към деня ви.


Повече информация Виж всички