Татковци, вадете тенджерите и посрещнете Седмицата на бащата

| от MamaMia |


В средата на ноември националната кампания „Да бъдеш Баща“ ще отбележи Седмицата на бащата с онлайн предизвикателството към бащи и деца „Ритъм с татко“.

От 9 до 15 ноември татковци и деца ще могат да се включат в забавно онлайн предизвикателство със свое музикално изпълнение, осъществено с подръчни вещи или кухненски предмети, които създават разнообразни звуци, например тенджери, лъжици, легени. Тандемът баща-дете може да запише изпълнението си като музикално видео, след което да се включи в музикалната поредица на кампанията.

„Музиката ни предлага свободата да изразим себе си по свой неповторим начин. Независимо дали обичаме да пеем, да танцуваме или да слушаме любими песни, тя присъства в живота на всеки един от нас от най-ранна възраст. На фона на музиката се случват някои от най-хубавите семейни моменти – затова решихме темата на Седмицата да бъде повод за споделено време между бащи и деца. Когато творим и се забавляваме с нашите деца, ние изграждаме своя ритъм – този, който остава за цял живот!“, споделя екипът на националната кампания „Да бъдеш Баща“.

Всеки, който обича да тактува, да припява и да експериментира с измислени инструменти в домашна среда, може да запише свое видео с хаштаг #РитъмСТатко #СедмицаНаБащата. Трима от участниците, които ще бъдат избрани на случаен принцип, ще получат и специални награди.

Повече за онлайн предизвикателството „Ритъм с татко“ можете да откриете на фейсбук страницата на националната камапния „Да бъдеш Баща“.

Време е за семейна импровизация, ритъм и добро настроение. Сцената е Ваша!

Ритъм с татко


Повече информация Виж всички