Само за мъже – как да се справим с жените и страховете им

| от |


Една жена винаги се страхува от различни неща във връзката си. Страхува се, че не я обичаш или че я обичаш прекалено много, че ще намериш някоя друга или че самата тя ще си намери друг. Понякога тези страхове се появяват накуп и се получава един малък хаос в главата й. Ето няколко съвета по какъв начин можете да я успокоите и да разкарате тези мисли от главата й.

 

Идентифицирайте проблема

Не съществува жена, която е тъжна, мълчалива, нервна или плаче без причина. Вашата задача е да откриете защо тя изпитва подобни безпокойства и това не е с въпроса „какво ти е”. Не се задоволявайте с отговора „нищо ми няма”, защото винаги „има нещо”. Повярвайте ни.

 

Капризите

Капризът е прикритие на тази тревожност и опит да контролира чувствата си. Първата опция за борба с капризите е да ги изпълнявате, жена ви ще се успокои за известно време. Вторият ви ход е да им се противопоставите. Вътрешното й аз се нуждае от силна ръка – има нужда от виртуална каишка, колкото и да не го разбирате това явление.

 

Прочистете собствената си глава

Опитайте се да докажете на жената до вас, че в тъмното няма призраци и чудовища. Начинът за това е един – прегръщате и съжалявате. Страховете на жените са резултат от вашите собствени съмнения. За да я успокоите се заемете със самочувствите си.

 

Освободете се от свободата си

Понякога една жена се страхува от нещо, но не е ясно какво е то. Независимо дали губите почва под краката си или свободата си или дори „топкоте си”, вземете ръката й и стойте до нея – това ще я успокои и ще я накара да върви до вас и да ви бъде вярна за цял живот. Ако това е намерението ви.

 

Бившите

Колкото и да ви се иска или думите да напират в устата ви – никога, ама никога не говорете за бившите ви. Това ще я накара да стане още по-несигурна, да започне да ви ревнува от тях и със сигурност няма да си спестите скандали от рода на „ти защо си й писал в Facebook”.

 

giphy

 

Настоящите

Абстрахираме се от мъжете, които имат „настоящи”, тъй като това е една съвсем друга тема. Говорим за онази с дългите крака и стегнатото дупе, която просто е влезнала в кафето. Не е нужно да я гледате и да ви изпадат очите като в анимационен филм и със сигурност не е нужно след това да го споменете на масата (за дупето говорим). Жена ви не е Пешо от петия етаж – тя също има нужда от подобни комплименти. Дори и дупето й да не изглежда като на онази от кафето.

 

По този повод – комплиментите

Всяка жена има комплекси, комплиментите направени от мъжа до нея са най-важните и това може да я накара да лети в облаците. Този полет ще се отрази положително и на вас във всеки един аспект на връзката ви. А със сигурност няма да ви коства много.

 

Със сигурност има още хиляди неща, които пропускаме, но си запазваме възможността да ги допълним в някой от следващите дни. Сега отиди и я целуни.