С такъв учител по математика щяхме да сме отличници

| от Mama Mia |


Математиката е един от предметите, които изправя от ужас косите на повечето хора. Една от основните причини е, че ако не внимаваш достатъчно и ако изпуснеш нещата още в началото, после ще е сякаш се сблъскваш с извънземен език и формули.

Що се отнася до учителите по математика, те до голяма степен са леко скучновати. Общият им събирателен образ е на някой с големи очила, старомодно сако, лек полъх на нафталин и свирепо желание за изпитване и завъртване на мазни двойки в бележника.

Разбира се, винаги има изключения и днес попаднахме точно на едно такова.

Robert Ligtvoet е немец на няма и 30 години и освен като модел, работи като начален учител по математика!

Визията и цялостното му харизматично излъчване със сигурност му осигурява пълна класна стая с ученици и надали някой (особено от момичетата) има желание да бяга от часовете му.

Въпреки фактът, че моделстването му осигурява предостатъчно средства за добър живот и пътувания по широкия свят, Робърт не спира с учителстването, защото вярва в професията си и обича да я практикува, за което му се възхищаваме.

В галерията ни горе сме подбрали кадри от различните му пътешествия и фотосесии, на които да се порадвате, а ето тук можете да разгледате и инстаграм профила на Робърт.

Ех, и нека си пожелаем да има повече учители като него!Повече информация Виж всички