Принцовете, за които искаме да се омъжим

| от Вучето |


Покрай шумотевицата около сватбата на Меган Маркъл и принц Хари тази пролет непрофесионалните и професионални кралски хорникьори някак лекомислено пропуснаха да отбележат официалния дебют в обществото на Николай Уилям Александър Фредерик – принц на Дания.

И много са изпуснали! Вярно, не става въпрос за член на някакво супер скандално кралско семейство, в което принцеси прелюбодействат с коняри, а престолонаследниците се развеждат заради кобили, но в този конкретен случай има за какво да се вдигне малко шум.

Той не обитава замък като Елсинор като своя прочут съименник от известната шекспирова драма. А не е учил и в университета във Витенберг, просто защото все още е гимназист. Пансионът за момчета, който посещава допреди година, се помещава в помпозна сграда в готически стил от 12-и век, която в продължение на векове е била манастир.

Понастоящем учи във военно училище, в което се обучават бъдещи редови войскови кадри и командири. Друго нещо, което го различава от шекспировия Хамлет е, че съвременният му вариант не е раздиран от душевни противоречия и суицидни и престъпни мисли, понеже няма зъл чичо, който подло да е заел мястото на мъртвия баща в ложето на майката. Младият датски принц се радва на напълно нормално семейство, което, въпреки втория брак на бащата, принц Йоахим, никога досега не е попадало в клюкарските рубрики на местни и европейски таблоидни издания. Привидно нищо забележително около живота на 18-годишния кадет.

PARIS, FRANCE - JUNE 23: Prince Nikolai of Denmark walks the runway during the Dior Homme Menswear Spring/Summer 2019 show as part of Paris Fashion Week on June 23, 2018 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

И на разочарованата мечтателка ей толкова й остава да стъпче в прахта мечтата за красиви принцове, които обикалят махалата на бели коне и събуждат заспали девици с влажни целувки. Обаче ние сме тук, за да й кажем следното: Съвременните принцове като Николай всъщност са за предпочитане както пред лудите перверзници от приказките на Братя Грим и психопата Хамлет, така и пред оплешивяващите и вече много фатално обвързани синове на Чарлс и Даяна.

Защото съвременните принцове са по-секси и по-успели от когато и да е!

Славата за красотата на 18-годишния Николай отдавна се носи през девет царства и девет морета и не е чудно, че само преди няколко месеца принцът подписа професионален договор с модната агенция Scoop Models. Първата му поява на модния подиум стана на дефиле на Burrbery по време на седмицата на модата в Лондон. В Дания, разбира се, ще следят с интерес как ще се развие моделската кариера на младия принц в бъдеще.

Ако Николай реши изцяло да се отдаде на новата си кариера, е много възможно да бъде обезнаследен от наскоро овдовялата си баба, кралица Маргрете. Въпреки тази перспектива обаче родителите му го подкрепят на сто процента и ттвърдят, че си е работа на Николай какво иска да прави с живота си оттук нататък. А и Негово Величество Николай ще трябва доста да почака преди да увенчаят красивата му глава с кралска корона, понеже е номер 7 в списъка на чакащите за датския престол и номер… 326 за британския.

Друг един принц-ерген няма подобни проблеми, защото всичките му роднини са във възторг от кариерата, която е избрал за себе си. 25-годишният Йоахим, принц на Белгия, избягва светлината на прожекторите и дори няма профил в Инстаграм. Принцът, който е девети по ред наследник на трона, заляга над учебнциите.

CwVVs5-WEAA6upX

Посещавал е престижни училища в Англия и Италия, откъдето има академични степени по международна икономика , мениджмънт и финанси. Понастоящем русият красавец е офицер в белгийския флот.

Необвързаният принц с най-впечатляваща биография е престолонаследникът за трона на Йордания – Хюсеин. През 2015 година, едва 20-годишен, той става най-младият председателстващ Съвета на ООН! На следващата година завършва с отличие университета Джорджтаун със степен по международна история.

featured_5_3

Щастливката, която ще оплете в любовните си мрежи тъмнокосия красавец, ще стане, разбира се, принцеса на Йордания. Освен това ще може да се гмурка във водите на Червено море, да си прави селфита на фона на древни архитектурни забележителности и да хапва едни от най-добрите десерти в света.

Със зашеметяващия брой от шест милиона последователи принцът на Дубай Хамдан, а.к.а Фаза, определено заема първо място по популярност в социалните медии сред ергените от кралско потекло. Ако ще ходите на лов за точно този принц, да знаете, че той е тип Индиана Джоунс.

DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES - APRIL 16: Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum Crown Prince of Dubai is pictured during Al Marmoom Heritage Festival at the Al Marmoum Camel Racetrack on April 16, 2014 in Dubai, United Arab Emirates. The festival promotes the traditional sport of camel racing within the region. (Photo by Francois Nel/Getty Images)

Сред любимите му занимания са пещерен дайвинг и трениране на соколи, а това значи, че за да го омаете, ще трябва да имате много сериозна физическа подготовка. Облагите от успешния улов обаче са ясни: безметежен живот в седемзвезден лукс в мултикултурния Дубай.

Принц Матеен ще се хареса на най-меркантилните дами, както и на тези с по-екзотичен вкус. Той обаче няма да бъде лесна плячка, защото бъдещата булка ще бъде избрана много внимателно. Все пак 26-годишният принц на Бруней ще наследи един ден 20 миларда долара! Но не богатството е единствената привлекателна черта на Матеен.

maxresdefault

И той като Фаза може да се похвали с много последователи в Инстаграм – 700 хиляди. В профила си качва снимки от семейни сбирки, но също и тренировките във фитнеса, на които се вижда колко е красив и атлетичен. Любимият спорт на Матеен е поло. Принц на кон, а в дисагите подрънкват жълтици и диаманти – може ли изобщо да стане по-хубаво!

hot-prince-of-brunei-with-tiger-on-beach

И така, ловният сезон за принцове е открит, така че, бъдещи булки, обуйте си токчетата за бягане и дерзайте!