Вълнуваща модна есен: ERDEM x H&M дебютира на 2 ноември

| от ERDEM x H&M |


Може би вече знаете, че великиятERDEMще създаде специална колекция за H&M! Официално тя ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини на H&M в цял свят.

В България колекцията ще откриете от 10:00 часа в магазин H&MВитоша 6 в София, както и онлайн наhm.comот 11:00 часа.

Известният фотографMichal Pudelkaе човекът, който работи с ЕрдемиH&Mпо създаването на впечатляващите look book изображения към колекциятаERDEM x H&M.

Снимките пресъздават изключително умело идеите на дизайнера и характерното за него изследване на красотата и женствеността.

ERDEM x H&Mе колекция, която сякаш ми проговори,виждайки я за пръв път. Знаех, че искам да създамlook book, който не е просто каталог.

Харесва ми да добавям изненадващи елементи, които понякога граничат със сюреализъм, да обмислям детайли, които биха разчупили атмосферата в кадъра – цветя, елегантно подадени на модела от някого извън кадър, например.”– споделяMichal Pudelka.

Заедно с Ердеми екипа наH&M Michal Pudelkaизпълва снимките с онова така характерно, меланхолично усещане за Англия, а кадрите са заснети в същото провинциално имение, в което Pudelkaснима и рекламната кампания, а Баз Лърман режисира краткия си филм към колекциятаERDEM x H&M.

„Наистина беше удоволствие да наблюдавам какMichalпренесе настроението на колекцията във всеки един кадър, а любима част за мен е това, че успяхме да направим кадрите и дрехите още по-живи с добавянето на още цветя в кадър.“ – казва Ердем Моралиоглу.