Три въпроса и отговора за слънцезащитните продукти

| от |


В цялата гама на Estherderm за слънцезащитни продукти се съдържат патентите GLOBAL CELLULAR PROTECTION и CELLULAR WATER. Изключение прави олиото за тяло и коса, в което няма клетъчна вода, а комбинация от различни масла.

Какво е това -GLOBALCELLULARPROTECTION?

GLOBAL CELLULAR PROTECTIONе патентована технология за защита на вътреклетъчно ниво. Продуктът е тестван при излагане на кожата на целия спектър – UVA и UVB лъчи, видима и инфрачервена светлина.

Предотвратява фотостареенето и тъмните петна, неутрализира свободните радикали и защитава клетъчната ДНК.

Предотвратява появата на бръчки – Противодейства на факторите, които увреждат колагена.

Защитава и подобрява устойчивостта на кожата при излагане на слънце.

Каква е тази патентована технология с клетъчна вода?

В сърцето на всички формули на Esthederm е клетъчната вода – вдъхновена от водата на кожата, тя компенсира дехидратацията и загубата на минерали при излагане на слънце.

В кои два продукта се влюбихме от пръв поглед?

Олио за тяло и коса с висока защита – водоустойчив продукт, без алкохол и силикони.Ултра подхранващо олио за тяло и коса. Защитава, оптимизира естествените процеси на придобиване на тен, запазва качеството и младостта на кожата под слънчевите лъчи. Осигурява бърз и дълготраен бронзов тен и сатененомека кожа.

HUILE SOLAIRE CORPS & CHEVEUX SF 150ML V458101Лосион за удължаване на тена – хидратиращ и успокояващ лосион за след излагане на слънце. Дълготрайно удължава загара и неутрализира дискомфорта на кожата, след като е била подложена на слънце.

tan enhancing lotion