Списание извежда истинската красота на преден план

| от Спонсорирано съдържание |


Кампанията „Моята красота. Това съм аз!“ стартира тематично на 8 март с официалното представяне на Dove Real Beauty Magazine – ново по своята същност списание, което разчупва стереотипите и поставя в центъра на вниманието ни реални жени, далеч от стандартната визия, която сме свикнали да виждаме по кориците на модните издания.

Българки и чужденки, отдали живота си на това да бъдат успешни, уверени, независими, свободни от предразсъдъци и точно заради това – истински красиви.

Носителките на нашето послание не позволяват красотата им да бъде дефинирана по външния им вид. Красотата е субективна, докато увереността е съвсем реална. Затова, в изпълнение на своята мисия, вече повече от 60 години на пазара DOVE вдъхновява жените да се чувстват красиви, такива каквито са. Да се погледнат в огледалото и то да им направи комплимент. Да бъдат свободни в кожата си, да следват мечтите си, да постигат целите си… с усмивка и доверие към собствената им красота.

LIL_4211

Списанието Dove Real Beauty Magazine излиза в един единствен брой, а корицата му може да бъде персонализирана и всяка жена има шанса да грее на нея от своя личен брой. Между страниците му тя няма да прочете съвети за това как да стане по-красива, по-слаба, по-секси, а ще се срещне с историите на жени, които приемат, харесват и обичат себе си въпреки външните несъвършенства, които някога са ги карали да се чувстват зле приети.

Защо списание?

Всичко, което Dove прави, започва и завършва с истинските жени. Те ни вдъхновяват, окуражават, докосват, смеят се с нас. Проучванията показват, че образът на женската красота в списанията най-силно влияе върху самочувствието и увереността за тялото сред жените. Изхождайки от това Dove Real Beauty Magazine е създадено, за да възвърне баланса, да премахне непосилните очаквания от жените и да им помогне да си припомнят собствените си постижения и успехи.

С тази цел в списанието ще ни посрещнат мъдростта на Цветана Манева, историята на европейската и световна шампионка по бокс Станимира Петрова, неуморната актриса Ева Тепавичарова, искреността на специалиста по реклама Дани Блажева и разказите на няколко вдъхновяващи чуждестранни дами. Не е пропусната и мъжката гледна точка, която също гали дамското самочувствие. Искаме всяка жена да се почувства по-уверена, след като прочете Dove Real Beauty Magazine, да преодолее страховете си, да върви по собствения си път и да може смело и на глас да каже: „Моята красота. Това съм Аз!“

LIL_3872

Как всяка жена може да бъде на корицата?

По време на кампанията инсталация с форма на списание ще бъде на разположение за снимки в МОЛ Сердика, етаж 1. Всяка жена, която се включи, само след няколко минути ще държи в ръце уникално издание на Dove Real Beauty Magazine със собствения си образ на корицата.

Уеб-формат на списанието може да бъде открит тук.

Може да научите повече и от социалните мрежи – facebook.com/dovebg, а под хаштага на кампанията #dovemybeauty може да споделяте своите впечатления по темата за истинската красота.