ŠKODA подкрепя за поредна година Детския празничен концерт посветен на 24 май

| от Спонсорирано съдържание |


За шеста поредна година Еуратек ООД и РУО – София-град, организират Детски празничен концерт, посветен на 24 май – Денят на Българската просвета и култура и на славянската писменост.

В концерта ще вземат участие над 500 ученици от Столичните училища, представяйки на сцена своите умения в българския народен фолклор! Концертът дава възможност за изява на талантливи български ученици и същевременно допринася за празничното настроение в Столицата.

Всички Столичани са поканени на празничния концерт, който ще стартира от 12ч до 17ч на 24 Май, пред Народен театър „Иван Вазов”. Входът е свободен.

В концерта ще вземат участие: 144. СУ, Национална природо-математическа гимнация, 15. СУ, 49. ОУ, 67. ОУ, 23. СУ, 92. ОУ, 74. СУ, 140. СУ, НУКК – Горна баня, ансамбъл „Балканджийче“ от град Елена. и много др.

Празничният концерт включва и представителни изяви на столични ученици и учители, работещи по проект „Твоят час“. Проектът „Твоят час“ е част от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ – 2014-2020, чиято основна цел е да създава условия за повишаване на потенциала на учениците и възможностите им за успешно завършване на средното образование чрез допълване, развиване и надграждане на техните знания, умения и компетентности, придобити в рамките на задължителната им подготовка в училище.

Вносителят на Шкода за България – Еуратек ООД подкрепя тази инициатива, с цел запазването на традициите, свързани с този светъл празник, както и да допринесе за празничното настроение в столицата!