Просто избягай и си почини от всичко! #УТОПАЦИЯ те зове!

| от MamaMia |


Времената са наистина интересни и всекидневно се тества доверието ни към едни и към други. Къде е истината? Как се хаква системата? Как се бяга от всичко това? Как да се погрижим за най-близките си в тези моменти? Може би да организираме групово бягство? Далеч от всички и от всичко, без страх, с любимите си същества, в гората, до морето… Утопия!

Ако ви кажем, че е възможно, вероятно бихме предизвикали съмнението ви, но доказателствата за подобен начин живот съществуват и попаднахме на тях съвсем случайно. Собственик на малък хотелски комплекс край Бургас живее със семейството си по един абсолютно невъзможен за сегашната ситуация начин – в гората. Която всъщност се намира до плаж, но не спирайте да четете, защото това е истинска находка.

Чисто новият хотел UTOPIA FOREST разполага с невъзможна за ползване в момента леглова база, която съвсем скоро собствениците предложиха за нуждите на щаба и изразиха готовност да трансформират в полева болница, ако това се наложи. Към хотела обаче има 6 уникални семейни вили, които могат буквално да станат ваши за седмица или две и буквално да ви избавят от извънредното положение!

Изгледайте обръщението на Кристиян Киров за #УТОПАЦИЯ:

Докажете ли (чрез бърз лабораторен тест), че сте негативни за COVID-19, автоматично можете да се възползвате от уникалното предложение на хотелиера Кристиян Киров – да преживеете #УТОПАЦИЯ – уникално предложение, с което буквално да хакнете цялата система и да си подарите щастие за минимум седмица, в период на национална карантина.

Разгледайте пълната презентация на #УТОПАЦИЯ.

#УТОПАЦИЯ е пълна изолация от реалния свят – в гората на лесопарк “Росенец”, в местността Отманли, край Бургас. Уникално място за семейна почивка, в сърцето на гората, но и в близост до морето. Ако идеята за спорт на открито, разходки в гората, активности за децата, грижа, комфорт и перфектно приготвена храна ви се струват привлекателна възможност да сложите прът в колелото карантината, направете го!

#УТОПАЦИЯ