Практични, висококачествени, готини

| от Ана Динкова |


Няма майка, която да не се с сблъскала с дилемата как да зарадва дъщеря си с весели детски дрешки, като същевременно не се разори и не прави компромис с качеството.

От личен опит знам, че колкото повече настоявам за определена дреха – толкова по-малко дъщеря ми има желание да й бъде закупена, затова имам изработена желязна стратегия.

Тя избира нейните неща, докато аз правя седмичния пазар – в повечето магазини това би било невъзможно, но тъй като асортиментът в Kaufland е достатъчно голям – мога спокойно да оставя детето на щанда с дрехи, докато аз пазарувам хранителни продукти.

DSC_9612

Дрехи, които се съчетават добре цветово – допълнителен бонус на лимитираните серии дрехи е, че всичко се комбинира добре с всичко и не се налага да се прекарват дълги часове в проби, избор и чудене кое да бъде закупено.

DSC_9722

Цената е важна – колкото по-рано едно дете се научи да цени труда и парите на родителите си – толкова по-добре. Определям бюджет за сезонни дрехи и целта е да се вмести в него. Линията детска мода Hip&Hopps е достатъчно бюджетна, така че да може да се купят всички нужни панталони, тениски, суитчери, якета – та и дори обувки, без да се налага да се банкрутира за месеца.

DSC_9637

Качество и устойчивост – ресурсите на тази планета не са безкрайна величина и даденост, за това колкото по-рано научим децата си да ги ценят – толкова по-добре! За създаването на детските дрехи от линията Hip&Hopps е използван текстил, изработен с естествени влакна от биопамук без замърсители.

DSC_9592

В колекцията Hip&Hopps на Kaufland можете да откриете нови модели детски якета, дънки, блузи с дълъг ръкав, суитшърти, пуловери и ризи, спортни панталони и клинове, боти и спортни обувки за момичета и момчета в различни цветове и размери.

Повече снимки можете да видите в галерията горе.

Фотограф: Мира Дерменджиева

Модели: Деа и Адриан

Гардероб: Hip&Hopp на Kaufland