Поставяме любимото сиренце на Джери на дъска от вкусове

| от MamaMia |


Най-подходящата компания на освежаващите напитки през лятото

Какво може да липсва, когато е лято, намираме се на плажа, музиката е силна, а приятната компания е налице? Освежаващи напитки и нещо леко и вкусно за хапване, разбира се.

Големите дървени дъски, на които се поставят различни сортове сирена, плодове и ядки, стават все по-популярен начин, по който баровете и заведенията на плажа привличат своите клиенти и по този начин им създават усещането за истинска наслада.

Убедени сме, че тази вкусова експлозия ще впечатли дори емблематичния анимационен герой Джери, който е готов на всичко, за да се сдобие с така апетитното и сочно парче сирене. За да си заслужите поздравленията за завидно гостоприемство и отношение към детайла, ви съветваме да не губите време и да опитате нашето предложение за приготвяне на апетитната дъска в домашни условия.

Дървена дъска от вкусове: деликатесни сирена, свежи сезонни плодове и хрупкави ядки

Необходими продукти:

Бри
Синьо сирене
Камембер
Грозде бяло/розе
Смокини
Ядки- орехи, кашу, бадеми

Начин на приготвяне:

1. Плодове се измиват и нарязват по избор.
2. Сирената се режат на парченца.
3. Проектираме визията на дъската в съзнанието си и я изпълняваме на дървената дъска, като на нея поставяме всички продукти.
4. Воаля!

Всички продукти, необходими за приготвянето на апетитната дъска от вкусове, са налични и може да поръчате от сайта на shop.gladen.bg, който работи в партньорство сGladen.bgи веригата хипермаркети HIT.

Онлайн магазинът извършва доставки в района на град София и близките околности, като при поръчка над 100лв., доставката е безплатна.